Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Положителни емоции за представителите на няколко зодии днес!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:16 / 15.03.2020Коментари (0)455
©
Дневен хороскоп за неделя, 15.03.2020г., изготвен от Йоана Йрданова

Овен

Сравнен с предишните, днешният ден ще е по-спокоен – емоциите ще се уталожат и ще оценявате реално случващото се. Ако работите днес, ще сте доста продуктивни, тъй като ще успеете да се съсредоточите. Денят ще е благоприятен за вас във финансово отношение.

Телец

Днес чувствителността ви ще е изострена и може да реагирате остро на думите и постъпките на околните. Вместо да задълбавате в драми, по-добре намерете начин да правите нещо, което ви доставя удоволствие. Ако ви се удаде възможност да се впуснете в приключение, не я отхвърляйте с лека ръка – по всяка вероятност преживяванията ще си заслужават.

Близнаци

Препоръчително е през днешния ден да не започвате нищо ново. Каквото и да се случва в душата ви или във външния свят, няма да разрешите проблемите с мислене. Оставете на съдбата онова, което не зависи от вас – така ще успеете да изпуснете поне част от напрежението, което изпитвате.

Рак

Днес се поглезете – купете си нещо ново, отидете на фризьор или просто се отдайте на любимо занимание, за което усещате, че ви разтоварва. Имате нужда да си презаредите батериите. Очертава се позитивен ден, в който ще ви се струва, че всичките ви предишни тревоги са отминали.

Лъв

Макар и почивен за много хора, днешният ден е чудесен за работа. Ако изпитате желание да свършите нещо полезно, направете го – ще сте доста продуктивни, а нищо чудно и да намерите разрешение на финансов въпрос. Каквито и грижи да имате, концентрирайте се върху това какво бихте могли да направите тук и сега, а не мислете за миналото или за бъдещето.

Дева

Очаква ви един чудесен ден – ще имате добро самочувствие и ще ви е по-лесно да отстоявате себе си. За да се възползвате от позитивните влияния, доверявайте се повече на шестото си чувство – ако то ви подсказва, че нещо не е добро за вас, кажете "не“ и продължете напред, вместо да се примирявате или да таите напразни надежди.

Везни

Днес не прибързвайте с решенията си и не изричайте необмислено думи – след това може или да съжалявате, или да нараните близък човек, и то без да го искате. Най-добре ще е да посветите деня на любимите си занимания и да опитате да си подредите мислите в главата.

Скорпион



Ако искате да изясните нещо с партньора/партньорката си или с друг човек, направете го днес. Ще успеете спокойно да изложите мнението си и има шанс да се разберете. Изпълнявайте ангажиментите, които сте поели – така отношенията ви с околните ще се развиват по-гладко.

Стрелец

Днес може да изпитате желание да направите някакво преустройство в дома си, така че да стане по-уютен. Ако пък сте замислили да извършите по-сериозна промяна, може да действате – моментът е подходящ. Не се жертвайте прекалено за близките си хора, защото накрая ще се изтощите и няма да бъдете полезни нито на себе си, нито на другите.

Козирог

Днешният ден ще е чудесен за вас – ще гледате напред, към бъдещето, ще сте настроени позитивно, това ще ви помогне да забравите за грижите от предишните дни. Денят е подходящ за забавления, за срещи с приятели и за пътуване.

Водолей

Днес опитайте да гледате на нещата откъм практичната страна – тази нагласа ще ви помогне реално да прецените случващото се и, ако през изминалите дни сте литнали нависоко, да стъпите здраво на земята. Много от вас през днешния ден ще предпочетете компанията на най-близките си хора.

Риби

Днес присъствието ви няма да остане незабелязано, така че не стойте у дома, а си намерете подходяща компания и излезте навън. Нищо чудно и да привлечете интереса на някой по-специален човек – в днешния ден това няма да е трудно заради харизмата, която ще излъчвате. Чудесно би било да се подложите на разкрасяващи процедури.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: