Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Полезни съвети за изкуствените мигли
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:16 / 16.04.2024Коментари (0)894
©
Изкуствените мигли са доста скъп аксесоар, така че вероятно искате да удължите живота им. Има много начини за повторно използване на мигли. Те могат да се почистват с памучен тампон или памучен тампон. За по-щателно почистване ще ви трябват пинсети и пластмасов контейнер, пълен с препарат за премахване на грим. 

След всички процедури фалшивите мигли трябва да се съхраняват на хладно и сухо място. Почистване на миглите с памучен тампон Подгответе всичко необходимо. Преди да започнете, подгответе всички необходими инструменти. За този метод ще ви трябва следното: 

· Препарат за премахване на грим, специално предназначен за премахване на грим от очите; · алкохол за разтривки; · памучни топки; · памучни тампони; · пинсети.

Измийте ръцете си. Преди да започнете, измийте ръцете си под течаща чиста вода с антибактериален сапун. Не пипайте изкуствените мигли с мръсни ръце, тъй като това може да причини допълнителна инфекция на очите. Поставете ръцете си под струя чиста вода. След това ги измийте с антибактериален сапун за поне 20 секунди. Уверете се, че сте измили основните зони, а именно между пръстите, опакото на ръцете и зоната под ноктите.

Изплакнете ръцете си с чиста вода и след това подсушете с чиста кърпа. Отстранете изкуствените мигли. Преди почистване миглите трябва да бъдат внимателно отстранени. Направете това с пръстите си, а не с ноктите или пинсетите, тъй като това лесно може да ги повреди. 

- Стиснете силно миглите си с палец и показалец.- Бавно отлепете лентата от ъгъла на окото до моста на носа. Миглите обикновено се отделят доста лесно. Потопете памучния тампон

Потопете памучен тампон в препарат за премахване на грим и прокарайте с него изкуствените си мигли. Вземете памучен тампон и го потопете в препарат за отстраняване на грим. Внимателно го преместете по протежение на изкуствените мигли. 

Внимателно избършете цялата дължина на миглите, включително залепващата лента. Продължете, докато целият грим бъде премахнат. Удължени мигли – как да се грижим за тях, за да са перфектни Повторете същото на гърба на миглите.

Обърнете миглите. Вземете друг памучен тампон и го потопете в почистващия препарат за грим. След това повторете процедурата, като почистите цялата дължина на миглите. Не забравяйте да работите от основата на миглите до върха. 

Не забравяйте да прокарате памучната топка върху залепващата лента. Не забравяйте да премахнете целия грим. Използвайте пинсети, за да отстраните останалото лепило. Вероятно ще остане малко лепило върху залепващата лента. Можете да го премахнете с помощта на пинсети.

Проверете дали върху миглите е останало лепило. Ако забележите останало лепило, вземете пинсетите в едната си ръка и ги извадете, като държите миглите с върховете на пръстите на свободната си ръка. Необходимо е внимателно да премахнете останалото лепило с пинсети, а не да дърпате самата мигла, защото това може да я повреди. Накиснете нов памучен тампон.

Намокрете нов памучен тампон в спирт и избършете залепващата лента за мигли. Това е необходимо, за да премахнете напълно останалото лепило или грим от залепващата лента. Напоете памучен тампон със спирт и прокарайте по лентата. В допълнение към премахването на останалото лепило, това също ще помогне за дезинфекция на лентата, така че да можете безопасно да използвате миглите си в бъдеще, пише actualno.com.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: