Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Почивен, но важен за няколко зодии е днешният ден
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:18 / 22.12.2019Коментари (0)606
©
Дневен хороскоп на Алена за неделя, 22.12.2019   

ОВЕН

Съдбата ви дава възможност в почивния ден да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение. Не позволявайте на емоцията да ви попречи. Не създавайте проблеми в семейството си, само защото и днес се налага да работите, вместо да се разкрасите за празниците. Изневярата на половинката си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и липса на чести сексуални контакти.

ТЕЛЕЦ 

В този почивен ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания. Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не пропускайте да докажете на любимите си хора, че сексуалният ви живот с тях е удоволствие за вас и ще ги обвържете още повече.

БЛИЗНАЦИ 

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни в почивния си ден. Прекратете отношенията си. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа. Ще е грешка ако се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас. Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения, свързани с децата, мили жени, преди да седнете на семейната вечеря. Не ги разочаровайте.

РАК

Предстои ви поредния неблагоприятен почивен ден. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите. Бъдете критични към недостатъците си. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към половинката си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс. Силното сексуално привличане към нови познати ви изнервя, но е по-добре да се въздържате от сексуални контакти.

ЛЪВ

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време, въпреки че денят е почивен. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности. Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на половинката или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Поднесете въпреки почивния ден идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата. Не сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени, ги допускате близо до себе си. Разочарованията от прибързания сексуален контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, затова е по-добре да избегнете интимните мигове.

ВЕЗНИ

Очаква ви напрегнат, но ползотворен почивен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения. Коригирайте някои свои грешки. Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте да отидете на ресторант. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса в празничния ден на любимите ви хора.

СКОРПИОН

Имате възможност да разширите дейността си в почивния ден. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате. Личните отношения са проблемни, но вината е ваша. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимната си половинка или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Използвайте цялото си влияние в почивния ден, за да разрешите труден проблем на работното място. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си. Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

КОЗИРОГ

Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас въпреки почивния ден. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Престои труден ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка, свързана с коледните подаръци, е причина за проблема. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще намерят нови приятели, които могат да се окажат техните спътници в живота.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен, но е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място. Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи. Вечерта се усамотете. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина точно на семейния празник. Няма защо да вините брачната си половинка за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

РИБИ

Помислете в почивния ден за начините, чрез които с лекота да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия. Търпението ви носи повече полза от прибързаността. Не е изключено днес да срещнете подходящата половинка. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Не избързвайте със сексуалните удоволствия. Сексът е желан от вас, но ако няма да ви обвърже за цял живот с обекта на чувствата ви, без да сте готови за това.

Още по темата: общо новини по темата: 57
26.01.2021 »
31.03.2020 »
24.03.2020 »
07.03.2020 »
07.03.2020 »
07.03.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: