Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Певицата Веси Бонева говори смъртта на майка си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:49 / 07.03.2023Коментари (9)298
© bTV
Певицата Весела Бонева и сестра й Ваня разкриха смразяващи подробности за смъртта на майка им Венета. Припомняме, че в края на месец октомври 2022 година жената сложи край на живота си. Оказва се, че зад това решение се крие междусъседски спор. Сестрите говорят в ефира на bTV за проблемите, които са съсипали живота на майка им, а и на още едно семейство. Смъртните случаи в къщата са три, а според тях виновникът е един. Веси и Ваня решават да дадат гласност на проблемите с техния съсед – г-н Елкин, защото той преобръща живота им.

Двете разказват, че Венета и съседите й на втория етаж имат спор с техния съсед, който е закупил част от парцела до тях и направил магазин. Започнали да се събират шумни компании, а Венета няколко пъти правила устни молби това да се прекрати. По-късно подала и жалби в полицията, които пък ядосали и разгневили собственика на имота. 

"Нашата мама не е сред нас, светла й памет. Тя беше жертва на психологическо насилие от съседски спор. Ние не искаме да продължаваме тази война, тя не е нашата", заявиха сестрите. 

"Майка ни беше страшно дисциплинирана жена, много отговорна. За нея семейството беше на първо място - да бъдем обгрижени. Тя си имаше своята общност във фризьорския салон, повдигаше духа на всеки, който сядаше на нейния стол. Това може да го потвърди всеки клиент. Срещата на трудност и неадекватната и неработеща система я сломи. Затова решихме да говорим", допълват още те. 

Съседът сложил метална врата с ключ и дал такъв на съседите на Венета, но им забранил да пускат Венета и нейното семейство. 

"През последните два месеца рухна и вече имаше проблеми с нервите. Беше подложена на ужасен психически тормоз - поставяха умрели животни във въздуховода, за да мирише и да напомня на нещо гнило. Една вечер в салона е била заплашена и физически, тя има извадено медицинско, че е била стискана за гушата", казват Ваня и Весела. 

"Решихме да дадем фризьорския салон под наем и водата беше спряна. Основният кран е в неговата част на имота, а на нас не ни се осигурява достъп", казват сестрите, които разкриват, че спорът със съседът продължава и след смъртта на тяхната майка.  

"Г-жа Бонева подаде жалба в полицията и тогава се започна с поставянето на огради. Беше й взел и телефона, тъй като тя правела снимки. Дойде полиция и го помоли да върне телефона. Той сложи метална врата и ни даде ключове, като ни забрани да дадем такъв на Венета и неговото семейство.

Сложи камери, за да следи дали тя ще минава през вратата. Доколкото знам, той е работил в съдебната система, синът му е прокурор и виждаме липса на справедливост. Който има повече връзки, той печели. След заплахите тя споделяше, че е загубила вяра в институциите и се чувства безсилна. Това не й се отрази добре", споделя съседката от горния етаж, която е била също жертва на недоброжелателния съсед. 

Жената се оплака, че след всички тези проблеми нейните родители са били силно притеснени и починали за кратък период от време, а самата тя отключила онкологично заболяване. 

Съседът Илия Елкин е отказал да направи коментар за медията, тъй като в момента текат още две дела. Но пък заяви, че майката на Веси Бонева е имала психически проблеми. Веси Бонева и Ваня искат справедливост. Певицата отправи в ефир апел за мир, спокойствие и разбирателство.


Още по темата: общо новини по темата: 1
13.01.2023 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.03.2023 г.
0
 
 
Момичетата, моите съболезнования! Ние по същите причини загубихме родителите си и проблемът, който е повече от 22 г.все още не е решен. Държавата я няма!
0
 
 
Като няма държава така ще е.Полиция община и съд само заплатките чакат и пълно безхаберие.
Aнонимен
на 07.03.2023 г.
0
 
 
Това е до сущ така както казват дъщерите и,и тя си прескачаше през прозореца който и е на двора за да си влезе,аз и бях клиент от 20г.и на мен се беше оплаквала от този негър,даже и на квартира беше излезнала жената ,Бог да я прости! Не трябваше така да свърши всичко това!
Aнонимен
на 07.03.2023 г.
0
 
 
абе как ше сложи камери и врата на чужд двор, това въобще възможно ли е?!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: