Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Паулина от "Игри на волята" пратена завинаги при козите, няма мърдане
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:47 / 19.10.2021Коментари (0)400
В изтощителен и тежък сблъсък между двама силни мъже, Плажът на отшелника остана в ръцете на Мартин, а Калоян напусна приключението "Игри на волята: България“. Въпреки травмите си, Калоян не се предаде и се бори за победата до последно.

Тежките условия на Плажа на отшелника отново не попречиха на професионалния военен да победи поредния противник и да получи 100 гроша, както и нова награда. При вида на прясното цяло пиле, което спечели, Мартин не можа да повярва и почти се разплака.

"Много съжалявам. Бях готов да се бия докрай. Моята приказка приключва, но това бе по-добре изживяна приказка от всичките ми представи и мечти. Благодарен съм“, каза Калоян минути след последната си битка на Арената.

За още един играч дойде краят на пътя в най-екстремното риалити в българския ефир. Туджаров от Приключенците се наложи да напусне предаването заради здравословен проблем, който категорично не позволява на играча да продължи. При това развитие на обстоятелствата и елиминацията на Семира в петък, племето на Приключенците остана с цели двама играчи по-малко, което изненада приятно съперниците им.

Жълтите успяха с лекота и огромна преднина да грабнат победата в териториалната битка и взеха ключа от Резиденцията. Ходенето на двуметрови кокили и хвърлянето на диск в цел се оказаха сложна задача за другите две племена. Въпреки загубата на двама човека, Приключенците успяха да се справят по-бързо с предизвикателството и следащата седмица ще обитават Стопанството.

Паулина получи и лична награда – двете козички Моли и Доли, които тя изпусна, са намерени и от този момент са изцяло нейна грижа, на която и локация да попадне. Страхът на Кремена от високите и нестабилни кокили, както и неразбирателствата в племето и на Арената, изпратиха Бойците отново на Дивата река.

Какво ще се случи след загубата при Бойците? Стоян, Паулина или Борис ще спечелят победата в капитанската битка? Какво ще избере победителят – облаги за себе си или предимство за племето? Какъв пир ще си организира Мартин с храната, която получи?


Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: