Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
От падането на комунистическия режим в България не е имало толкова важно астрологично събитие
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:11 / 14.12.2020Коментари (0)466
©
Гал Сасон
Световноизвестният астролог Гал Сасон публикува годишната си прогноза за 2021 г. В специално скайп интервю за БНТ, в което за първи път българските зрители ще видят обстановката в дома и работния му кабинет, той успокоява, че тежката 2020 всъщност приключва астрологично не на 31, а на 21 декември.

"На 21 декември, когато Юпитер и Сатурн са в съвпад във Водолей, би трябвало да има ваксина или някакво лекарство, защото Водолеят отговаря за технологиите и иновациите. И тези две сили се обединяват.

Така, че можем да кажем, че през декември и по точно 21 декември, ще се случи нещо много значимо. Виждате, че това е моментът, в който започва разпространението на ваксината по света, разбира се това е битка, война и сега ние имаме едно наистина добро оръжие, което идва отново от Водолея", обяснява Гал Сасон.

В звездната карта на България ще има важно астрологично събитие - нещо, което се случва точно сега. Представете си, че България е спяла като Спящата красавица, но 84 вместо 100 години, и сега Уран идва, за да я целуне като в принца в приказката и да я събуди. Юпитер, планетата на позитивните събития, се мести във Водолей и влиза в картата на България през февруари март. Това ще помогне на страната финансово и освен това Сатурн е във вашия първи дом. Той винаги е учителят, който ви шамароса през лицето, ако дадете грешен отговор. Той е големият учител, но не по лесния начин.

"А сега той е в дома на идентичността, предстои да откриете какво трябва да води България. Какво трябва да означава "аз, българинът". Ако България беше мой клиент, щях да я посъветвам, че е време да формулира своята мисия. Какво искате да кажете на Европа, какво искате да кажете на света. Кои сте вие? Защото това е домът на идентичността. Това, е което нещо България трябва да направи. Последния път, когато се случи това, преди 30 години падна комунистическият режим."






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Световна черна хроника
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: