Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Орландо Блум води Кейти Пери в България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:52 / 18.07.2018Коментари (0)683
©
Поп звездата Кейти Пери планира да кацне скоро в България за среща с любимия си – актьора Орландо Блум, по време на работния му ангажимент у нас. Той пристига през август, за да се включи в снимките на филма The Outpost. В лентата, режисирана от Род Лори, Блум ще облече униформата на американски войник в Афганистан на прага на битката при Камдеш.

Именно в разгара на снимачния процес се очаква визита да направи и музата му, която по традиция го посещава на различни кътчета в света. 33-годишната красавица вече изненада звездата от култовата поредица "Карибски пирати“ няколко пъти в Лондон, Рим, Прага, Токио и на Малдивите, съобщава "Монитор'. Феновете вече тръпнат в очакване да си щракнат селфи с двойката.

Не е изключено знаменитата двойка да посети и популярния йога фестивал Udaya Live, който тази година ще се проведе от 15 до 20 август в Правец. "Очакваме ги, стига да имат свободен ден покрай ангажиментите им, да дойдат и на фестивала", обясни преди време за попълненията в каста на The Outpost пред медии Ярив Лернер – изпълнителният директор на "Ню Бояна“ и организатор на Udaya Live.

Кейти Пери вече има допир с България. Миналата година тя заложи на тоалет на наши дизайнери, работещи във Франция, за видеото към песента Chained Тo Тhe Rhythm. Облеклото й се състои от бяла рокля с плисе и специално излято по нейна мярка бюстие. Зад него стои екипът на Ливия Стоянова и Ясен Самуилов от модна къща On Aura Tout Vu, а техни дрехи са носили още Мадона, Бионсе, Лейди Гага, Кайли Миноуг и други.

Изпълнителката на Bon Appétit и Орландо Блум рестартираха любовните си отношения официално през май. Двамата се събират на приливи и отливи, оставяйки армия от разочаровани фенове с разбити сърца при всяка раздяла. Искрата между тях пламна на афтърпартито след церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус“ през 2016 г. Рекордът им без бурен скандал засега е 10 месеца.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: