Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Няма да я познаете, Гена Трайкова тотално се запусна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:44 / 19.12.2022Коментари (0)784
Не е за вярване какво се случва към днешната дата с миловидната блондинка, четяща новините от малкия екран. Потресаващо е и как изглежда, когато не е минала през гримьор и фризьор.

Бившата изгора на Венелин Петков до такава степен се е занемарила, че едва се разпознава. А за мъже в живота си вече не иска и да чува, след серията от разочарования в личен план. От скорошен кадър става ясно и, че Трайкова бая е напълняла и няма нищо общо с красивото момиче отпреди години.

Припомняме, че Гена Трайкова излетя от bTV преди малко повече от година и се отказа от журналистиката, а към днешна дата бившата главна редакторка на новините чете лекции пред хора с различни сексуални ориентации от всякакви възрасти към столична фондация. Блондинката е част от консултативния съвет на сдружението, пише "Уикенд".

Трайкова видимо е качила поне 10 кг над фината си някога осанка. Докато работеше в телевизията, тя никога не се показваше без грим и стилна прическа, докато в последните месеци се носи без абсолютно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с роби - досущ като Наталия Симеонова.

44-годишната бивша тв звезда е изпаднала в тежка депресия, защото вече нито е на екран, нито има семейство и дете. Последното най-много тежало на блондинката, която съжалявала, че заради кариерата е останала без наследници. Гена смятала, че вече е късно да дундурка бебе и се е отчаяла от живота, като не можела да намери смисъл нито в хобитата си, нито в работата си.

"Венелин Петков й съсипа живота. Тя много го обичаше и кроеше планове за семейство с него, но накрая се разделиха заради тежкия му характер, който никоя жена не може да изтърпи за по-дълго време. Това, че Николета Маданска роди от него, я съсипа. Тя съжали, че не е на нейно място, но не може да върне времето", коментираха близки до русата амбиция, която се славела като най-голямата кариеристка, още когато започнала работа в bTV при създаването й. В името на работата и издигането си била готова на всякакви лишения, както и напълно да зачеркне личния си и любовен живот. Днес обаче съжалява за тези си стремежи и болни амбиции.

Петков и Гена Трайкова изкараха заедно малко над 5 години, като влюбеният Венелин дори предложи брак. Тогава обаче тя му върна пръстена, защото искаше да се изкачва още в йерархията на телевизията, а явно си мислеше, че мъжът й е в кърпа вързан, спомнят си техни колеги. Романсът им пламна, след като започнаха да водят новинарската емисия заедно и приключи след повишението им.

Венелин и Гена се разделиха преди повече от 10 години. След разлъката Петков срещна красивата брюнетка Милена и дори призна, че е щастлив в личен план, но двамата се разделиха след няколкогодишна връзка.

Блондинката пък почти разведе женения репортер на телевизията Петър Нанев, по-млад от нея с 10 години, но нещата между тях така и не потръгнаха. След това имаше 4-годишна афера с доста по-младия от нея новинар Иван Георгиев, но и там последва драматична раздяла. И засега картинката в личния й живот не изглежда никак обнадеждаваща.

Още по темата: общо новини по темата: 5827
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Северна и Южна Корея
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: