Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Няколко зодии се молят този хороскоп да не се сбъдне
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:40 / 01.04.2019Коментари (0)900
©
Хороскоп за днес, 1 април:

Овен

Това е добро време за привеждането на жилището ви в ред, препоръчва ви се да направите ремонт, да подновите или просто да разместите мебелите, да направите пристройка или дори да купите ново жилище парцел земя или друг недвижим имот. Не е изключено началото на сериозна и основана на голяма страст връзка, която може да завърши със сключването на брак. Старайте се във всичко да спазвате мярката и бъдете внимателни при избора на партньора и мястото за почивка. Материалното ви положение може значително да се подобри – прекратено е вече безумното харчене на пари. Ако сте си купили нещо скъпо, то си струва парите.

Телец

Вероятно е да се почувствате измамени, тъй като човекът се е оказал не този, за когото се е представял. В отговор на настойчивите молби, вие днес трябва твърдо да кажете "не“. Днес вашата почивка може да бъде свързана с самоусъвършенстването. Днес е възможна среща с неискрени хора, а те могат да бъдат разпознати по погледа, жестовете, мимиката и тембъра на гласа.

Близнаци

Не може да бъдете наречени щастливец в общоприетия смисъл на думата. Вашите любовни отношения могат да бъдат доста несигурни. Възможно е да се обръщат към вас с различни молби, заемайки вашето свободно време и отвличайки ви от любимите занимания. Днес Близнаците са склонни към развлечения, удоволствия и излишества. Удоволствието ви струва скъпо.

Рак

При възможно пътуване се появява внезапна любовна връзка. В отношенията си с родителите и членовете на семейството може да сте доста капризни и настойчиво да се стремите постоянно да командвате. Това време е благоприятно за увеселителни пътувания, занимания с изкуство, и с естетически видове спорт / гимнастика, бални танци/. Имате възможност да вземете участие в международни състезания в чужбина, където напълно вероятно е да постигнете забележителни резултати.

Лъв

Притежавате силно лично привличане и успех при общуването с противоположния пол. Възможни са много любовни интриги и романи. Вие сте благородни и постигнали победа, сте способни да протегнете ръка на врага и да му помогнете да се изправи на крака. Вие сте склонни към промени, към всевъзможни неочаквани постъпки и събития. Не позволявайте на вашата щедрост да ви разори, тъй като за развлеченията на своите приятели сте способни да харчите пари и време.

Дева

При влюбените може да има свади и взаимни обвинения. На Девите може да не достига изобретателност, пъргав ум и способност да координират, както собствените си дейности, така действията на членовете на семейството. Днес няма да сте способни за активна дейност. Трудно ви е да се справите с проблемите без финансова поддръжка.

Везни

Таен неприятел или съперник се опитва да ви представи в неизгодна светлина, но греши. Възможно е приятно съобщение, получаването на източник на вдъхновение и надежда за по-добро. Трябва да се използват благоприятните тенденции на деня, да се преработят много неща, да се организират нови, да се помогне на нуждаещите се от вашето участие хора. Възможно е връщането на стари дългове.

Скорпион

Денят е свързан с емоционалния и чувствен полет на Скорпионите, богати с въображение и фантазия. Вие притежавате удивителната способност да се борите за своите интереси без злоба и се надявате на разбиране от страна на близките. Възможно е любителите на екстравагантността да успеят да осъществят и най-смелите си мечти и да реализират своята индивидуалност.

Стрелец

Избягвайте празните разговори, многословието и пошлостта в общуването. Добър ден за общуване, сключване на брак и зачеване. Благоприятен ден за почивка, духовно преобразяване и преодоляване на съмненията. Възможно е да се активизират връзките със стари приятели, живеещи далеч. Вероятно е успешно пътуване. Днес може да ви се наложи да измъквате партньорите или близки ви хора от беда и да извършите благотворителни акции.

Козирог

Въведете порядък в мислите и чувствата си. Втората половина на деня е благоприятна за хармоничните съпружески отношения. Ако искате да се откъснете от работата, обърнете се към вечните ценности – класическата музика и литературата. Възможно е днес да се появи надеждата за подобряване на материалното положение.

Водолей

В личната сфера са назрели големи промени – мнозина променят кардинално своя бит, възможно е преминаването в нов дом, ремонт или големи размествания у дома. Външната хладност и затвореност, свойствени за Водолеите, няма да способстват за взаимното разбиране. Желателно е да отложите пътуванията, състезанията и конкурсите, тъй като е голяма вероятността от поражения, травми, несполуки и заболявания. Финансовото ви положение далеч не е идеално.

Риби

Този ден преминава под знака на любовните разочарования. При нестабилните двойки са възможни свади и конфликти. Здравите семейства изживяват реорганизация на своите отношения и на битовите условия. Необходима ви е почивка и смяна на обстановката. Оценете реално своите финансови възможности.

Още по темата: общо новини по темата: 566
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
Природни стихии
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: