Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Новият нос на Преслава й съсипа кариерата
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:33 / 30.06.2019Коментари (3)531
©
Фатална грешка направи с ремонта на носа си титулуваната доскоро като най-голяма звезда в родния попфолк Преслава. Кариерата на певицата рухна заради несполучливата промяна в нейния обонятелен орган, който я превърна в лошо копие на най-върлата й конкурентка – Галена. Тя остана без участия и договори за реклама. Говори се, че в "Пайнер" смятат да орежат космическия й хонорар, който от години държи първото място в бранша, тъй като вече желаещи да го плащат няма. 

Откакто си смени физиономията, Преслава регистрира рязък спад в интереса към своите сценични изяви. По кръчмите вече не я искат за участия и работният ѝ график рязко се е опразнил, научи "Уикенд". "Никой няма желание да вижда новата Преслава. Бившите й фенове са толкова разочаровани от промяната във външния й вид, че се отричат от нея. Гледат старите й клипове и не изпитват никакъв интерес да я виждат на живо", твърдят хора от родния шоубизнес. 

В интерес на истината трябва да се отбележи, че допреди десетина дни певицата е пяла в клубове почти всяка вечер. Тази заетост обаче е била резултат от стари нейни договори, подписани преди да си отреже носа. През последната трета от юни звездата е записала в актива си едно-единствено излизане на сцена – в Плевен. Този спад в броя на участията й е особено драматичен заради факта, че става именно през лятото, когато хората в нейния бранш са най-заети. "Другите певици се скъсват от участия, а Преслава си седи вкъщи", ядосват се продуцентите в "Пайнер". 

Изпълнителката на "Дяволско желание" години наред държеше първото място в ценовата листа на димитровградската компания. Тя беше стигнала космическите 10 000 лева хонорар за излизане пред публика. Именно заради това се твърди, че била любимката на своя шеф – Митко Пайнера. При актуалната криза в интереса към доскорошната му златна кокошка обаче той и хората му сериозно обмисляли да свалят хонорара на Петя. Щом не искат да платят 10 бона за Преслава, ще им предложим по-евтино, била бизнеслогиката във фирмата. 

Допълнителна финансова драма в битието на звездата било потъването в небитието на нейния профил в Инстаграм. Там тя имаше близо половин милион последователи. Благодарение на тази внушителна цифра много компании я търсеха като рекламно лице и плащаха луди пари само за да публикува снимки с продуктите им. След като обаче профилът й изчезна от виртуалната реалност, това кранче за финансови постъпления също рязко било врътнато. Дори и да си направи нов профил, на Преслава ще й трябват месеци, докато стигне предишната бройка от последователи, ако въобще успее да я стигне във вида, в който е лицето й след прословутия ремонт. Между другото, певицата вече обяви, че има нов профил. Проверка на "Уикенд" обаче показа, че няколко дни след създаването си той също е изчезнал. Според всеобщото мнение, страниците са изтрити от самата Преслава, която искала да се спаси от валящите в тях критики към външния си вид. 

Бивши фенове на звездата от Добрич не спират да се подиграват с новата й визия, като я сравняват с покойния Майкъл Джексън и дори се обръщат към нея с неговото име. Огромна част от тях я наричат и "Галче" заради приликата с вечната й конкурентка Галена. "Никога повече няма да видим истинската Преслава, която обичахме!", тъгуват носталгично настроените. Много малко почитатели на певицата твърдят, че я приемат и в актуалния й вид. Повечето от тях правят уговорката, че я обичат не заради външността, а заради гласа й, затова за тях няма значение как изглежда.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Коя е тази Преслава? Какво е произвела за България?
0
 
 
Да вземе да си присади и един пе*ис.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: