Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нов букмейкър чака разрешително за България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:31 / 22.02.2021Коментари (0)614
©
Замисляли ли сте се какво е необходимо на един букмейкър, за да получи права за опериране в дадена страна? На първо място ще започнем с покриването на основните европейски изисквания на хазартната комисия, защото съществува такъв регулатор и гарантира правата на всеки играч. След това ще насочим вниманието си към локалния лиценз от конкретна страна. Тук също има редица правила, които трябва да бъдат изпълнени, преди да бъде дадена зелена светлина. Точно по този път върви и компанията Sportingwin.

Известен като доста добър оператор с най-различни практики и внимание към повече от 40 хиляди спортни срещи за месец, разделени в около 50 спортни категории, този оператор може да ни изненада с добри практики и високо реноме. Желанието му да влезе в една конкурентна среда, където има достатъчно брандове с вече установени практики и достатъчно добри условия, не трябва да ни изненадва. Българските играчи отдавна са смятани за едни от най-лоялните и смели играчи, а и присъствието на този оператор дава допълнително възможности и за поддръжката.

Все пак не трябва да забравяме, че България е една от страните, предпочитани от всеки бранд за установяването на офис, все пак се намираме между две специални локации - Европа и Азия - не са малко и другите брандове, които с удоволствие биха поискали да имат присъствие на родния пазар. Веднъж след като Sportingwin отговори на всички изисквания, най-вероятно няма да е трудно да спечели вниманието на феновете. На първо място трябва да знаем, че той вече е лицензиран в Малта, оперира на няколко големи пазара, разполага с мобилна версия на сайта си, а към това трябва да добавим и доста добра и интуитивна онлайн платформа.

Анализатори като Betenemy смятат, че появата на още един оператор, може да се смята като положителна за почитателите на спорта и риска, все пак колкото повече брандове има на територията на страната, при това с лиценз за честни практики от държавната хазартна комисия, тогава най-вероятно ще видим и още по-смели предложения на пазара. Ще забележим наличието на спортна секция, турнири, в които забелязахме присъствието на слот машини, както и възможност за правенето на залози на живо, които най-вероятно ще ни изненадат с различни и интересни пазари.

Операторът обръща много внимание дори на електронните спортове, като няма да ги открием само в една секция, а винаги ще бъдат близо точно до реалния спорт. Ако всичко мине правилно, то тогава ще видим стъпването в длъжност на оператора през първата четвъртина на 2021 г. Никой не може да гарантира дали родната хазартна комисия ще даде зелена светлина, все пак се изисква покриването на някои по-сериозни условия. Анализаторите забелязват, че подобни  стъпки са правени още през 2020 г., но с някои усложнени условия, комисията е забавила отговора си. Ако всичко върви по план, получаваме още един оператор, който трябва да спечели вниманието на феновете.

А това, както ще потвърдят останалите брандове, не е особено лесна задача, родните запалянковци отдавна са запознати с условията и промоциите, които трябва да има един бранд, за да се довери на неговото име и практики. Ако трябва да дадем някои основни посоки, задължително Sportingwin ще трябва да насочи фокуса си към родното първенство, което и до днес продължава да се мери по рейтинг с формати като Шампионска лига.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Зърнената сделка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Освободиха директора на "Пирогов" д-р Валентин Димитров
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: