Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нежелани срещи изнервят Овена от сутринта
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:55 / 24.01.2023Коментари (0)337
©
Дневен хороскоп за 24.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН 


Нежелателни срещи ви изнервят от сутринта. Заредете се с търпение, изслушайте посетителите, добрали се нахално до вас, но им откажете помощта си. След това се заемете със задълженията си. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви. Не е изключено преди обед да пожънете професионални и финансови успехи. Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

ТЕЛЕЦ

Не уговаряйте с приятели кредити чрез банкови институции, защото имате достатъчно средства, за да поставите успешно начало на ваш бизнес. Сторете го без да се съобразявате с мнението на вашите близки. При уговорена бизнес-среща в първата половина на деня успехът ще бъде с вас, ако не сте прекалено инатливи, несговорчиви и неотстъпчиви. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения, ако сте си взели почивка. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

БЛИЗНАЦИ

В този ден по-добре се откажете от грандиозните си планове и се заемете с обичайните си задължения. Заради незавършени задачи търпите критиката на вашите началници, които няма да приемат извиненията ви. Общуването е затруднено. Стабилизирайте отношенията с вашите колегии, ако са накърнени заради странична намеса. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

РАК

Анализирайте причината за дистанцията на хора, на които разчитате. Общувате с лекота и може да проведете разговорите си с тях. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете започнатите. Дори и да се наложи да промените плановете си, не се ядосвайте, защото промяната е за ваше добро. Рутината в действията ви е гаранция за успех. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете лишаване от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Финансови постъпления ще ви подтикнат към промени в личния и в професионалния живот. Позволете си да създадете нови приятелски и делови контакти. Замете се с текущите си задачи. Липсата на увереност е във ваша вреда. Натоварването с работа няма да се отрази добре нито на вас, нито на отношенията ви с колегите. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако отидете заедно, за да не ви лиши отново от секс. 

ДЕВА

Дори и ако ви е трудно и сте притеснени, не пропускайте да си припомняте, че днес ще успявате, само ако разчитате на себе си и не се надявате на помощ. Няма как да я получите, защото сте били крайно критични и сте засегнали с думите си и тези ваши колеги, които са винаги добронамерени. Предприемачите ще постигнат поставените за деня цели с успех над очаквания. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. 

ВЕЗНИ

Неочаквана агресия и претенциите на вашите близки са причината да сте депресирани и разочаровани. Избегнете нарочно предизвикани финансови проблеми, свързани с ваши роднини и приятели. Очакваните финансови постъпления ще се забавят. Деловите срещи няма да ви донесат успех, ако сте ги уговорили сутринта и не сте се подготвили за тях. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

СКОРПИОН

Успехът ще ви споходи следобед в този ден. Постарайте се да не настоявате пред вашите колеги да поемете и част от техните задължения, за да получите допълнително възнаграждение. Не позволявайте да ви използват, само защото сте забогатели в очите на завистниците съседи. Не харчете без причина и не се хвалете с парите си. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Не се опитвайте да  господствате над него. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Стойте настрани от клюките и интригите на вашето работно място. Денят е изпълнен с напрежение за околните, но не и за вас. Поставете началото на нова дейност и обмислете задгранично пътуване. Деловите срещи и пътуванията в този ден ще бъдат успешни, ако не ви пречат да завършите започнатите занимания. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата. 

КОЗИРОГ

Доволни сте от себе си заради с новината, че сте одобрени за работа зад граница, която ви дава и допълнителна свобода за развитие. Започнете подготовката за заминаването си, но не бързайте да тръгвате, а изберете най-добрия ваш личен ден за пътуването. Не отказвайте предложената помощ, ако се налага да попълните финансови документи. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си в цялата и мощ и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи зависи от вас. 

ВОДОЛЕЙ

Готови сте на рисковани действия, за да си извоювате нова позиция на работното място. Във ваша полза е преди това да прецените дали промяната си заслужава и дали няма да съжалявате. Не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинната си работа. Ще имате посещение от делови задгранични партньори, което ще ви изненада приятно. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове. 

РИБИ

Изненадващо ще получите утвърдителен отговор за назначение на нова работа. Успехът ви може да бъде помрачен от капризите на ваши приятели, които настояват да го полеете на всяка цена за ваша сметка. Проведете планираните делови разговори, като уговорите подписване на договорите в следващите дни. Обмислете ги още веднъж. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимия си.

Още по темата: общо новини по темата: 566
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: