Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Невероятен хороскоп за четвъртък!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:32 / 08.12.2022Коментари (0)525
©
Дневен хороскоп за 08.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не се изкушавайте да започвате нови служебни задачи, защото може да се окажат не достатъчно обмислени от вас и да ви затруднят дори и чрез финансови загуби. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Избегнете стреса и преумората. На работното си място се заемете със задълженията, защото това е добра основа за бъдещи финансови успехи. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Най-добре си останете у дома. Изнервени сте. Говорете с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите и липсата на хармония в интимните мигове. 

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че сте заредени със сили и желание да се докажете, не прекалявайте и се вслушвайте в съветите на вашите колеги. Не рискувайте. Съветвайте се при възможност и необходимост с ваши приятели адвокати, дали да се включите в инвестиционни проекти с държавно участие, но помнете, че неочакваностите са реалност. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън домът си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома и да дарите времето си  на семейството и на любимите си. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. 

БЛИЗНАЦИ

Общувате с огромно удоволствие, но нека бъде с мярка и преценка на хората, които допускате до себе си. Неочаквано ще осъществите среща с влиятелни личности, които биха ви помогнали да достигнете нов професионален връх. Въпреки полезните срещи с хора от властта, не ви съветвам да планирате и провеждате разговори с вашите колеги. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. Несемейните може точно днес да срещнат подходящата половинка. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади. 

РАК

Приемете без колебание допълнителна работа, защото ви носи приходи. Бъдете внимателни с разходите, за да не изпаднете във финансови затруднения. Не се съмнявайте във вашите професионални и интелектуални възможности. Вашите планове свързани със служебните ви задължения, ще се осъществят без особени трудности. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправиите с половинката заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни. В сексуалните мигове не сте склонни да се съобразявате с партньорите си и ги наранявате. Променете поведението си. 

ЛЪВ

Изненадващи промени, които не сте предвидили, ви изнервят. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите задълбочено и отговорно. Бъдете предпазливи със запознанствата, ако не са пожелани от вас. Може да обещаете финансиране на  проекти на ваши колеги, но рискувате да сте губещата страна, ако не анализирате правилно и в детайли тяхното предложение. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми, ако сте семейни и не успеете да се освободите от нея. Заслужили сте си сами  провокациите на половинките си, проявяващи ревност и целящи да ви ядосат.

ДЕВА

Днес е във ваша полза да си наложите търпение и да не си внушавате проблеми, само защото срещате прегради по пътя към целта. Ще ви поднесат идеи, разкриващи пред вас възможност да превърнете в реалност своя стара мечта. Възползвайте се и се изявете на вашето работно място. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят половинката ви.

ВЕЗНИ

Не бъдете наивни и прекалено доверчиви, а се вслушайте в гласа на интуиция си и ако прецените, че е във ваша полза да не се обвързвате в нови отношения, откажете без колебание делово запознанството, за което настояват ваши колеги и приятели. На работното си място жънете успех и признание, заради умението бързо да се справяте и с допълнителните задачи. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове. 

СКОРПИОН

Промените са нежелателни. На вашето работно място бъдете умерени и отговорни към задълженията си. Обмислете целите си и направете финансовия си план за месеца. Въпреки възможността да планирате и да подготвите добрия старт на начинания, не се впускайте в делови разговори с крайни решения. Изяснете семейните си отношения без агресия и нападателно поведение.  Засилва се желанието ви да властвате над любимите си хора. Няма да постигнете нищо, ако решите да сте агресивни по време на секса с любимите си хора, особено ако не сте семейни. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта се сблъсквате с неочаквани обрати. Бъдете самокритични, не винете околните, без значение дали сте си у дома или сте на вашето работно място. Не обсебвайте хората от вашето обкръжение с омайни думи, за да ви следват. Рискувате в един момент да се окажете самотни. Начинанията ви обещават бъдещи успехи. Търговците също успяват, но ако имат магазини да се предпазват от загуби и кражба на пари. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Искате да ви възприемат като борци за добруването на човешкия род, но всъщност целите да получите чрез проява на всеобщо съчувствие незаслужената подкрепата от вашите близки, колеги и приятели. Няма как да се сближите с хора, които искате да привлечете като делови партньори, защото сте прекалено самовлюбени и не виждате добрите качества в околните. Ако можете след работа си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.  

ВОДОЛЕЙ

Бъдете добронамерени към колегите си, за да ви отговорят със същото, но не прекалявайте с помощта си. Добрите отношения с тях ви гарантират успехи на работното място и подкрепата им, дори и ако идеите и целите ви са странни и трудни за възприемане. Изобщо не се изкушавайте да се срещате с ваши приятели, за да обсъждате нови възможности за професионална изява. Близките ви може да не ви успокоят от напрежението през деня, ако сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимите си. 

РИБИ

За пореден път сте напрегнати, ненужно заядливи и спорите с вашите близки. Ако работите през целия ден и останете след работно време, рискувате да усложните добрите си отношения с вашите колеги. Създайте нормална обстановка на работното си място, за да завършите по-бързо задачите си. Не се лишавайте от помощ, ако ви я предложат. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 566
18.04.2024 »
17.04.2024 »
15.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
04.04.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: