Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Нешка Робева: Искаме ли да няма майка и татко, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:35 / 07.03.2023Коментари (11)249
© БСТВ
"Отдавна се интересувам от темата за джендър идеологията. Аз съм човек, който по принцип дава правото на всеки един да се самоопределя, стига да не пречи на другите, тоест аз съм до голяма степен либерал. Но не този, който в момента владее света, и който е тръгнал към неговото унищожение.“ Това заяви Нешка Робева, член на Инициативния комитет за референдум, иницииран от БСП, срещу провеждане на джендър идеологията в училищата.

В ефира на БСТВ тя обърна внимание на натиска, който се оказва от страна на Европа: "Само преди няколко дни в Съвета на Европа стана луд скандал. Шведите казаха, че когато те станат председатели, ще предложат да се приеме такова решение, че законите, приети от ЕС, да доминират над националните“, обясни тя във връзка с взетото от Конституционния съд на България решение, че Истанбулската конвенция и противоконституционна.

"Много малко хора знаят за подводните камъни, всичко е завоалирано и то конспиративно под правата на жената“, предупреди Нешка Робева и допълни: "Дълбоката скрита цел на джендър идеологията е намаляване броя на населението и достигане на един златен милиард.“

По думите ѝ друг голям подводен камък се крие при неправителствените организации и правата, които им се дават. Също така обърна внимание, че те не носят отговорност и това крие опасности.

"Ние имаме силата да се противопоставим на джендър идеологията“, категорична е тя и попита: "Искаме ли при децата от детската градина наистина да няма момченца и момиченца, а да има то? Да няма майка и татко, а родител 1 и родител 2, да няма майчино мляко, а човешко мляко?“, попита риторично Нешка Робева.

Като едно от знаковите и обществени имена, които са членове на Инициативния комитет за референдум срещу джендър идеологията, тя заяви: "Ние трябва да алармираме и хората трябва да бъдат информирани. Това искаме хората, които влязохме в Инициативния комитет. Хората имат право да кажат думата си. Тук става въпрос за национална кауза, дали ще има България“, поясни Нешка Робева.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 08.03.2023 г.
0
 
 
Чудесна г-жа Робева, благодарим за борбата ви! Вчера попълвах документи на приятел във Франция,онлайн. Та така си беше:"родител 1 и родител 2" и други странности. Отне ми време да разбера за какво става дума,"Баща" и "Майка" не присъства.🤬
Aнонимен
на 07.03.2023 г.
0
 
 
Искат да унищожат нациите и създават нов световен ред, сатана действа в света и своите слуги.
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 07.03.2023 г.
0
 
 
Да си добър треньор не е гаранция, че си умен човек.
Aнонимен
на 07.03.2023 г.
0
 
 
Шведите у тях си да правят каквато си искат, но да не искат и ние българите да сме като тях.Против джендър идеологията съм. Няма да променяме природата и биологията.
Aнонимен
на 07.03.2023 г.
0
 
 
Когато потомствен комунист говори за християнски ценности, това значи, че е изживял духовен катарзис, покаял се е за греховния живот, който е водил и е поискал прошка от Бога. Амин!
Aнонимен
на 07.03.2023 г.
0
 
 
Странно, че още не са започнали да вият: Червена бабичка, дърта комунистка, путлеристка..... Правилни въпроси и нито един смислен и откровен отговор от нашите западни "приятели, доброжелатели и партньори". Но те са си такива, като родни братчета на (слава богу вече бившата) някогашната висша комунистическа номенклатура - считат, че не дължат обяснение на раята, камоли да се допитват до мнението и. В този смисъл Главния въпрос е: По какво се различава някога от сега? Хайде, онези на запад не са виждали комунизъм, така че ги разбирам, но тези дето са усетили прелестите му, би трябвало да са много по-мнителни и внимателни към розови обещания и високопарни словоблудства.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Закупуване на самолети F-16
България в еврозоната
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: