Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неприятни известия от любими хора за една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:14 / 08.02.2019Коментари (0)1437
©
Хороскоп за днес, 8 февруари 2019 година:

Овен

Постарайте се любовните ви отношения да не се усложняват и да остават приятни. Благоприятни са годежите и взимането на жизнено важни решения. Възможно е да постъпите необмислено при създаването на делови отношения. Отначало обмислете няколко крачки предварително, а след това вече сключвайте съглашение. Възможни са малки парични постъпления. Поглезете себе си и домашните, купете вещ, за която отдавна сте си мечтали.

Телец

Днес може да измамите очакванията на партньорите си и да загубите тяхното доверие. Представителите на този знак може да се отличават с безразсъдството си. Възможно е толкова да се вглъбяват във вътрешния свят на своите мисли и чувства, че може напълно да не осъзнават ставащото наоколо или да не се интересуват от него. Изпитвате пълната увереност, че можете да намерите решение на всякаква задача, анализирайки я логично и последователно. Болшинството Телци получават възможност за повишаване на материалния си статус.

Близнаци

Любовта и нежността за вас са всичко, но поради липса на искреност и откровеност няма да сте особено щастливи в любовта. Възможно е да сте намусени и депресирани поради семейни неуредици. Може да очаквате най-голям успех в бизнеса или в професиите, свързани с обществената работа. Природната ви щедрост, а също любовта към разкоша и екстравагантността, могат да ви направят длъжник.

Рак

Ако любовните ви отношения вече са безсмислени и напълно са изчерпани, не трябва да се противите на разрив, тъй като в противен случай самите вие може да се превърнете в препятствие към щастието си. Сега сте склонни да постъпвате твърде импулсивно и понякога необмислено. Раците може да бъдат недоволни от това, че им се възлагат твърде големи задължения, отколкото това предполагат длъжностните задължения. Ако обмислите и прецените предварително всичко, то може да получите печалба.

Лъв

Романтичните ви и съпружески отношения се нуждаят от вашето внимание. Ако са възникнали някакви проблеми, то сега е времето за тяхното уреждане. Смирете гордостта си и признайте своите грешки. Възможни са проблеми в работата, но притежавате достатъчно енергия, за да направите много и да постигнете успех. Като че ли финансовите ви дела тръгват добре, но все пак парите няма да стигат за всичко.

Дева

Може да се окажете в центъра на събитията и да имате голям успех сред поклонниците си. Помага ви вродената ви способност да се справяте с емоциите. Напълно вероятно е да изстинете към предишния род дейност. Дръжте в ред документите си, за да не ви изненадат неочаквани неприятности.

Везни

Възможно е да не оценявате реално отношенията си с любимия човек, взимайки желаното за действително. Отделете повече внимание на близките си хора, тъй като поради вашата липса на откровеност се оформя известно отдалечаване и неразбиране. Днес ви е изключително трудно да коцентрирате вниманието си и да се съсредоточите в работа си. Всякаква покупка може да бъде несполучлива.

Скорпион

Този ден е свързан с неприятни известия от любими хора и провокации от съперниците. Нарасналите ви амбиции, вашето самомнение и отчужденост могат да ви донесат много неприятности. Всички започнати днес дела, се развиват успешно. Не са изключени конфликти с проверяващи организации и представители на властта.

Стрелец

Гледайте смело в бъдещето, възможно е ново познанство. Възможно е да посъветвате децата си как да се отнасят с новите си познати. Главното е да не се скарате с началството и тогава ситуацията се подобрява. В семейните отношения може да чувствате силно привличане и големи противоречия. Вероятно е днес да получите наведнъж няколко интересни предложения за работа. Не бързайте с отговора. Мнозина са обезпокоени от нестабилността на финансовото положение. Материалното положение на много Стрелци се подобрява.

Козирог

Днес възприемате ясно достойнствата и недостатъците на своя партньор. Налага се да решите кое е по-важно за вас – да бъдете свободни или любими. Предстои ви много суетене и безпокойства. Възможни са проблеми поради недостоверна информация, множество срещи и телефонни разговори. Може да повишите авторитета си в учебния и работен колектив. Не си струва именно сега да прилагате новаторски методи и да се стремите към нововъведения. Възможно е съдействие и помощ от страна на приятели и роднини.

Водолей

Не трябва твърде много да се предавате на мечти, за да не бъдете уязвими. Препоръчва ви се да се отървете от вредните навици, гордостта си и високомерието. Възможно е да ви се наложи да приложите всичките си сили и средства за постигането на желаната независимост в собствените дейности. Оптимизмът ви, лекотата в общуването и личното обаяние обуславят редица позитивни ситуации, които в бъдеще да доведат до печалба или да повишат авторитета ви.

Риби

Понасяте трудно любовните разочарования. Децата може да огорчат със своите проблеми Рибите – родители. Възможно е днес действията и мненията на Рибите да бъдат в противоречие с началството и колегите. Семейните проблеми отново излизат на преден план и изискват значителни разходи.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: