Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неподходящи запознанства за няколко зодии днес, внимавайте!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:35 / 19.08.2021Коментари (0)429
©
Дневен хороскоп за 19.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Не е изключено да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Огромна е възможността да изпаднете в крайности или да приемете фантазиите си за реалност. Бъдете внимателни. Не прекалявайте в исканията си към колегите си заради желанието ви да блеснете. Не се разпилявайте в ненужни занимания, само защото сте се заинатили. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните жени да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение. 

ТЕЛЕЦ

Дори и ако сте заминали някъде, проведете по телефона предварителни разговори, ако искате да си извоювате нова, по-приятна и доходна работа. Не бързайте с крайното си решение. Начинанията ще бъдат успешни, ако са обмислени предварително. Коректността в отношенията с хората ще ви предпази от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате. 

БЛИЗНАЦИ

Отново ви предстои ден, изпълнен с противоречия в отношенията, само защото отказвате да приемете с отворени обятия новопостъпили колеги. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за бизнес разговори и обсъждане на нови проекти. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования, мили жени. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска. 

РАК

Може и да се доберете до мечтаните нови възможности за работа, въпреки че не сте настроени борчески. Пътуванията са успешни, ако са планирани предварително. Следобед отново ви липсва настроение, заради прибързано допускане на новите ви познати до плановете ви, което  ще ви създаде проблеми. Имате възможност да поправите грешките в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор. 

ЛЪВ

Успехът изисква да сте тактични и да не говорите повече от позволеното, особено ако се отнася за ваши нови планове и идеи. Критиката води до нежелание на колегите да ви сътрудничат. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате в задачите си успехът ще бъде с вас. Справете се сами със задълженията си. Вечерта се приберете при любимия си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на гости. Създайте романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори. 

ДЕВА

Подгответе се за неочаквани проблеми на работното място. Сутринта сте агресивни в отношенията с хората от обкръжението си и си печелите врагове. Вашата самоувереност може да предизвика професионални проблеми. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Вечерта останете сред семейството си. Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятелки на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимния си партньор, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Денят е неблагоприятен за обсъждане на бъдеща съвместна финансова дейност. Не допускайте загуби заради обещания за инвестиции. Сутринта са възможни сериозни разногласия с вашите колеги. Следобед от вас се изисква да сте организирани и отговорни към работата си. Бъдете умерено щедри на обещания. Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. 

СКОРПИОН

Промени, които ви носят полза, ще разкрият пред вас нови възможности за изява. Не отказвайте предложенията за делово сътрудничество. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Начинанията са нежелателни, а ако ги стартирате, ще си създадете сериозни проблеми. Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимния партньор. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте с познанствата, срещите и разговорите и не разваляйте отношенията си ако сте на работа, дори и ако колегите ви са причината за проблеми. От значение е правилната преценка на предложенията. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да взимате решение и да сменяте работата си, но не пропускайте деловите предложения. През целия почивен за вас ден, ако сте в отпуск, а и да е работен също, ще се чувствате добре сред семейството си. Самотните жени да внимават, защото запознанствата може да се окажат неподходящи. Разочарованията ще са бързи и болезнени.

КОЗИРОГ

Ще жънете материални успехи, които за пореден път ще ядосат вашите колеги. Подхождайте разумно към проблемите, които ви създават ваши роднини и не проявявайте щедрост. Бъдете внимателни в думите и действията си, за да не нараните някого. В материално отношение не се стремете към успехи, чрез неочаквани промени. От вас зависи как ще прекарате след края на работното време този ден, дори и ако сте заети с бизнес дела. По-добре е да си дадете следобед почивка и да сте с близките си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

В този ден сте склонни да общувате с хора, които ще ви осигурят скоро срещи с финансови институции. Ако целта ви е уреждане на кредит, не сте избрали правилния път. Стабилизирайте собствените си позиции и проявете инициативност. Анализирайте постигнатото не само в деня, а и през изминалата седмица. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора, заради напрегнатата седмица. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

РИБИ

Ще завършите всички започнати служебни задачи, ако не сте си взели отпуск и сте на работа. Бъдете коректни към колегите си и не изисквайте невъзможното, ако се налага да ви помогнат. Начинанията са успешни. Безработните могат да си уговорят временна работа. Вечерта отменете всичките си делови разговори. Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, ако се приберете за вечеря и се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимия си. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: