Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неочаквано големи финансови постъпления за една зодия в почивния ден
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:07 / 07.06.2020Коментари (0)399
©
Дневен хороскоп за 07.06, неделя, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Независимо от някоя затруднения в живота ви в почивния ден ще настъпи хармония. Ще се уверите, че сте достатъчно силни и се справяте без чужда помощ със задълженията си. Пазете се да не обидите някого с необмислени думи. Причината за проблемите ви в този ден е във вас, заради безпричинната ви заядливост и критикарстване. През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

ТЕЛЕЦ 

Радвате се на закрилата на Съдбата в този почивен ден. Въпреки това нямате право да мислите, че сте уникални и незаменими  и че трябва да ви бъдат опростени грешките. Запознанствата са нежелателни. Трябва ви време да обмислите предложенията от предишният ден, затова го сторете на спокойствие у дома. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден. В отношенията с любимия бъдете въздържани в изразяване на емоциите. Семейните жени ще изживеят незабравими сексуални удоволствия. Не изневерявайте!  

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте действията си и постигнатото в почивния ден. Денят е благоприятен за общуване с партньорите ви, за разрешаване на лични проблеми. Моят съвет е да проявите фантазия и изобретателност за намиране на решение. Не е изключено да изявите нови способности и да блеснете в обществото със знанията и с интелекта си. Неуспехите през деня ще се отразят на отношенията ви в семейството и с любимите ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на сексуални удоволствия, за да се сближите отново.

РАК 

Днес, въпреки че деня е почивен, сте в добро настроение  заради неочаквана новина за финансови постъпления. Предстоят ви интересни и запомнящи се срещи, които не бива да отказвате. Не се усамотявайте. Разговорите с хора ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи, които отложихте предишния ден. От сутринта сте в добро настроение и имате възможност да докажете чувствата си. Не оставяйте без внимание любимия, ако сте си у дома, пригответе вкусен обяд и вечеря. Не отказвайте на партньора си сексуалните изживявания.

ЛЪВ

Поставете с предпазливост ново начало на работното си място, ако не сте си взели отпуск или работите по график в почивния си ден. Ще бъде успешно. Имате достатъчно сили, за да се справите с всичко. Бъдете мнителни при запознанствата, особено към наложените. Не са изключени провокации и опит да ви използват. Следобед ви очаква незабравима романтична среща. Несемейните жени ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената любов. Сексуалните ви контакти трябва да са добре преценени, за да си спестите заболяванията на половата система и инфекциите.

ДЕВА

Денят, въпреки че е почивен, е изпълнен с не малко противоречия и е най-добре, ако ви е възможно, да си останете у дома. Мислите как да спечелите пари и дали да не смените работата си, но е по-добре да не избързвате. Вгледайте се в себе си. Избягвайте  разправиите с колегите и безпричинните спорове. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

ВЕЗНИ                                                                                                                                                  

На работното място се справяте отлично със задачите си. Деловите срещи, въпреки че деня е почивен са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си. Обмислете направените ви делови предложения. Безработните да си потърсят работа. Постарайте се да не прекалявате с претенциите си към вашите колеги, за да не се окажете сами срещу всички. Опитите ви да спечелите сърцето на чаровен мъж ще се окажат напразни в този ден, защото чарът не е гаранция за почтеност. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци, а ако ви обърне внимание, на бързайте да се отдавате на интимни мигове.  

СКОРПИОН

Общувате с лекота в почивния ден. На работното място не са изключени трудности, с които се ще справите блестящо. Проявявайте с мярка щедростта си. Денят не е подходящ за изясняване на отношенията с деловите ви партньори. На работното място бъдете търпеливи и тактични. Работете без да сте прекалено припрени. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви.

СТРЕЛЕЦ

Най-важната ви задача е да обърнете внимание на себе си в почивния си ден, защото от работа нямате време да задоволите своите потребности. В деловите отношения очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Бъдете нащрек към новите си познати. В деловите отношения също очаквайте проблеми. При възможност отложете планираните срещи и разговори. Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание за сексуални удоволствия, но интимния ви партньор е дистанциран, не настоявайте. 

КОЗИРОГ

На работното място сте в стихията си, въпреки че деня е почивен. Работата ви спори. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи, за да постигнете не само успех, а и признание от вашите колеги, което е важно за вас. С агресия и инат няма как да постигнете добри резултати. Имате чувството, че губите увереността в себе си. Ако сте на работното място, не се преуморявайте! Бъдете търпеливи. От сутринта ви е обзела ревност. Глождят ви съмнения във верността на вашите любими. С подозрения нищо няма да постигнете. След разправията през деня не се надявайте, че ще имате приятни интимни изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Променливи и разсеяни сте в почивния ден, въпреки че винаги успявате да се концентрирате, но този път умората ви повлиява. Бъдете внимателни, за да не допуснете грешка, ако решите да сте прибързани. Не пътувайте, дори и ако е за развлечение. Запазете спокойствие, каквото и да става, за да си спестите нерви и сериозни конфликти. Очаквайте предложение за нова работа. В семейството ви назрява конфликт. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите оправдание за действията си. Не и с проява на агресия. Сексът с брачния ви партньор ще остане само в мечтите ви. Не се домогвайте до това.

РИБИ

Въпреки трудностите по пътя си в почивния ден имате възможност да общувате с вашите делови и брачни партньори, за да разрешите проблеми свързани с професионалния и с личният ви живот. Денят е добър за пътуване, но с внимание. Ако действате добре обмислено преценявайки последствията, ще се справите успешно. Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у партньора си желанието на сексуални удоволствия.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: