Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Небезизвестният Мъро от "Биг брадър" попиля с грозни обиди бившата си половинка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:40 / 06.07.2019Коментари (0)484
©
Фризьорът Мариян Захариев, който нашумя във втория сезон на сеирджийското риалити "Биг брадър" през 2005 г. е изоставил поп певицата Миленита eдва 3 години, след като му роди дете.

Мъро, както го наричат приятелите му, имал нова приятелка и псува открито уж голямата си любов Миленита. Тя пък толкова била отвратена от финала на отношенията им, че не искала и да чуе за ново обвързване. За да може да издържа трите си невръстни деца, изоставената красавица пеела вечер по нощните клубове, пише "Уикенд“.

Днес Мъро е далече от популярността, но преди 4 години напомни за себе си покрай авантюрата си с Миленита. От предишна своя връзка фризьорът има дъщеря тийнейджърка - Евана. През април 2016 г. изпълнителката на "Черни котараци" от хитовия сериал "Под прикритие" роди щерка на шавливия брадър, която кръстиха Айя. Според мълвата, именно заради фаталния Мариян след дълги години семеен живот, синеоката блондинка се развела с първия си съпруг. Двете й деца – Ясен и Калина, заживели заедно с нея и Мъро. Така артистичната двойка стана родители общо на 4 деца. 

Покрай съжителството си с Миленита разюзданият фризьор, любител на лежерния живот, бирата и тревата, най-после се бе кротнал. Уви, не за дълго! Още преди на бял свят да се появи общото им дете Айя, Мъро връчи годежен пръстен на певицата, но двамата така и не чуха Марша на Менделсон. 

Скоро след раждането на бебето обаче връзката им зациклила, а скандалите в дома им станали ежедневие, свидетелстват съседи на двойката. Досущ като в някой сапунен сериал, силната им любов се превърнала в още по-силна омраза. Мъро хвърлил вината за краха в отношенията им върху емоционалната Миленита, която пък го блокирала във всичките си профили в социалните мрежи и демонстративно го изхвърлила не само от дома си, но и от живота си.

За да установи контакт с певицата и да настоява поне да вижда общото им дете, Мъро си направил нови регистрации в интернет. Грозните реплики, които двамата публично си размениха, шокираха техни колеги, приятели и съвсем неволни свидетели на грозните им разправии. 

"Знам, че не ти е удобно и не си свикнала да четеш подобни неща – ти си измамница (обикновена), която се измъква като й стане много истината... Разблокирай ме, че имаме дете, за което да се грижим – не за теб и настроението ти. Ще ти се стори тесен света. Дръж се културно/цивилизовано", отправи публични заплахи към майката на по-малката си щерка Мъро. За да й отмъсти, фризьорът извади част от семейните им кирливи ризи в публичното пространство. Според него Миленита симулирала, че недочува, за да предизвиква съжалението на околните. 

"Ти си измамила доста хора, нещастнице! Мен няма. И глухотата ти е измислица също, с която да въвличаш и да търсиш съжаление. Жертва! Вечната жертва! Има ви много. От себе си се погнуси най-накрая, не от мен. Да не ти казвам на мен какво ми е. И не си достатъчно уравновесена, за да ти е възможно да слагаш точка на каквото и да било. Човече без никакъв характер и смелост – това си ти. Жалка си! Сложи точка на себе си. Вредна си! От мен можеш да изискваш единствено да съм добър с детето ти. Всичко друго - другаде! Писна ми от глупостта и наглостта ти. Нищо не ни свързва сантиментално. Ни-що! Остават неудобствата и проблемите", сипе закани по адрес на някогашната си половинка гневният Мъро.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: