Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Натали Трифонова ще се покаже в още едно предаване
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:37 / 29.02.2024Коментари (0)947
В петък от 20 ч. по bTV отново е време за забавната и любопитна телевизионна игра "Аз обичам България“!

В новия епизод в отбора на Камен Алипиев – Кедъра ще блесне със слънчевата синоптичка с най-дългите крака – очарователната Натали Трифонова и любимият актьор Филип Аврамов – Фицата. Срещу тях с пълни сили, чар и много знания за родината ще се изправи отборът на Сашо Кадиев, който ще е със специални членове – прелестната Елена Сергова, позната на зрителите от "Ергенът“ 2, и известният с разностранните си таланти Папи Ханс. Кой отбор ще се окаже по-бърз, по-надъхан за победа и в крайна сметка с повече знания, свързани с България – любознателните зрителите от всички възрасти ще разберат в края на работната седмица.

Надпреварата в играта и този път ще е оспорвана и много забавна, а отборите ще разчитат не само на знания, бързина и доза късмет, но и ще приложат някои тънки тактики като "отвличане на вниманието на противника“ и "подсказване на грешни отговори“. Това съвсем логично ще нахъса играчите още повече за победа, а шегите им един към друг направо ще валят. Кой с кого ще се хване на танц, кой от капитаните ще предложи да подари на другия част от точките си и защо един от тях ще получи специалната похвала: "Днес ти беше един истински Димитър Пенев – абсолютен стратег! Поздравявам те!“ – ще стане ясно този петък в "Аз обичам България“.

Наградата и този път ще е свързана с "всичко българско и родно“ – три порции ароматни и добре подправени кебапчета ще очакват победителите в края на епизода. Освен че ще научат много нови и любопитни факти за България, участниците и зрителите ще се срещнат и с още един истински достоен българин – загадката в играта "Героите сред нас“. В нея през сезона ще бъдат представени различни, не толкова популярни, но ценни и достойни българи – с необикновени умения, постижения и награди, и житейски истории, които ще споделят.

Смартфоните и този петък ще са нужни на всички пред екраните, за да могат да сканират, по поканата на Алекс Сърчаджиева, специален QR код с въпрос и да сравнят знанията с тези на играчите. Страхотно настроение, музика на живо, много изненади и полезни знания обещават Алекс, Кедъра и Сашо в петък вечер от 20 ч. по bTV, а кой отбор ще победи, всичко ли ще бъде в ръцете на съдбата и кой буквално "ще превърти“ колелото и ще го счупи – гледайте в новия епизод на "Аз обичам България“.

Още по темата: общо новини по темата: 5504
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/918 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: