Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Настръхнахте срещу Цветанка Ризова заради шофирането й
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:21 / 24.09.2021Коментари (1)414
© Фейсбук
Цветанка Ризова плаши столичани с шофиране в стил мутра от 90-те години на миналия век. Социалните мрежи гъмжат от скандални случаи с участието на журналистката, за която според коментиращите правилниците и законите на пътя очевидно не важат.

Пръв срещу нея скочи софиянец на име Михаил Минков, който я бе заснел как е паркирала в грубо нарушение в квартал "Лозенец“, където живее. "Автомобилът зави директно срещу знак В1 "Забранено е влизането на пътни превозни средства“. Провикнах се: "Забранено е!“, а двама минувачи – явно съседи – отвърнаха: "Ма‘ни я тая – всеки ден го прави. Не ѝ пука!“. В това време МПС-то имитира паркиране чрез спиране близо ъгъла с "Добри Войников“ на близо метър от бордюра. Извадих си телефона, за да запечатам тези невероятни умения на кадър, когато водачът на МПС-то го заряза не само прекрачило щедрата и широка лента за паркиране, но и с добре извит волан, та предната гума още по-явно да крещи:

"Ще правя както си искам и не ми пука нито от Закон за движение по пътищата, нито от правилника за прилагането му, нито от това кой какво мисли или приказва!“. На репликите "Госпожо, забранено е да се движите в тази посока!“ и "Така не се паркира!“ водачът на МПС-то учтиво отговори: "Благодаря!“, пресече уличката и влезе в сградата на ъгъла, срещу училището“, пише Минков към снимката, на която е щракнал Ризова да слиза от колата си.

Под публикацията му се появиха и други възмутени от поведението и шофирането на тв звездата. "И с тази, и с другата кола! Първия път за малко да ме блъсне, докато пресичах! И най-нагло се ухили в опит за извинение“, пише Елена Делчева. "Цветанка Ризова... преди няколко седмици в една пряка на бул. "Витоша“ се движеше в насрещното, искайки явно да излезе на "Солунска“. Щеше да ме удари челно, защото нямаше никакво намерение да спре и явно очакваше аз и колата зад мен да дадем "задна“, за да мине тя. Не ми е понятна тази нейна наглост...“, оплаква се във фейсбук потребителката Десислава Костова.

Виолета Минчева пък пише: "Това е нейна "запазена марка“. Преди години спираше на входа на двора ни, пълен с автомобили. Рецидивист се явява... странно за човек, който има претенции да е обществен коректив. Добре би било неудобството от публикацията ви да я върне към нормалните правила...“.

Оказва се, че след като видяла критиките по свой адрес във фейсбук, Цветанка не просто не си взела поука и не се извинила за поведението си на пътя, но и нахокала човека, публикувал скандалната снимка. Самият той се оплака, че получил лично съобщение от нея, в което пишело: "Здравейте! Благодаря Ви, че насочихте крадците и папараците към дома, в който живея. Както и жълтата преса към личния ми живот. Радвам се обаче, че има безгрешни хора като Вас.“

"Не зная кого точно окачествява тази личност като "жълта преса“ и "папараци“ – явно има доста ниско мнение за практикуващите фотографи, публицисти и журналисти. Чудя се в кое ли поприще е тази личност, за да е тъй възвишена – над тези хора, че и над законите? В кой ли свят битува?“, допълва господинът, върху когото тв водещата стоварила гнева с

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Учуден съм,че някой още не я е шамаросал за наглостта и!мисирката се мисли за *кората на лайното*,май?
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: