Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Напрегната събота за представителите на четири зодии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:23 / 09.05.2020Коментари (0)2320
©
Хороскоп за 9 май

В събота под влиянието на най-различни силни емоции ще предприемете действия, които може да усложнят ежедневния ви живот през следващата седмица. През този ден ще бъде много важно да разбирате чувствата и желанията на хората около вас, да избягвате да налагате волята си, ако тя е противоположна на това, което другите хора около вас искат.

Овен

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Трудностите ще Ви принудят да сте сериозни по отношение на работата си. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Телец

Утрешният ден ще блести с особен успех за Телците. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Не е желателно да взимате пари на заем. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата ви. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Утре дайте инициативата на другите.

Близнаци

Събота ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Събота е успешен ден в значителна степен за Близнаците. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Някои от Вас действат прекалено прибързано утре, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Рак

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Безработните разполагат с хубав шанс за намиране на работа. В събота се движете повече и планирайте срещи. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. В заключение събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Лъв

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Не предприемайте нови занимания в събота. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Утре е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпионите през утрешния ден. Събота е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

В чудесно състояние на духа са повечето от Стрелците през утрешния ден. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Утре дайте инициативата на другите.

Козирог

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще изпитате истинско удоволствие от работата си към момента. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Водолей

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Ярки любовни постижения. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Риби

Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Малко по-нервен е утрешния ден , защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити.В събота обаче не предприемайте нови инициативи. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: