Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Напрегнат ден за представителите на няколко зодии
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:03 / 26.05.2020Коментари (0)397
©
Дневен хороскоп за 26.05, вторник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За ваша неприятна изненада напрежението ви следва през целия ден. Трудности ще ви накарат да промените плановете си, но не ви лишават от успех, ако сте достатъчно гъвкави и се заемете с текущите си задачи. Преценете още веднъж причината за успехите и неуспехите си и определете линията която ще следвате съгласно най-важните ви житейски цели. Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване. 

ТЕЛЕЦ

Ще усложните сами работата си заради вашата чувствителност към отправената ви критика. Постарайте се да преодолеете недоволството си от думите на вашите колеги, защото те са в правото си. Промените могат да са във ваша полза, но и във ваша вреда. Пристъпвайте към тях предпазливо и добре обмислено. Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали ще е така, зависи и от вас, скъпи жени. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимния ви партньор не е готов за това, съобразете се с желанието му.

БЛИЗНАЦИ

Възможни се неочаквани обрати, които могат да ви принудят да тръгнете в нова неочаквана посока. Налага се да защитавате и отстоявате принципите си. Не успявате да преценявате реално хората. Анализът на поведението и думите на околните е задължителен, за да прозрете целта им. Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново. 

РАК

Анализирайте откровено грешките си и бъдете искрени пред себе си. Това е начинът да си проправите пътя към полезни промени, които ще започнат около обед. Доверете се на интуицията си. Не разчитайте на мнение отстрани, защото ще ви подведат и ще сгрешите. Не разказвайте за плановете си, за да не привлечете вниманието на завистниците, които само дебнат как да ви навредят. Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите. 

ЛЪВ

Отново имате добра възможност да обмислите плановете си, за да осъществите мечтата си за бъдещи професионални и материални успехи. Притъпете емоциите си и разчитайте на разума си. Бъдете разумни. Начинание ще ви помогне да намерите приложение на своята енергия, на своите способности и желания. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор трябва да избегнете на всяка цена. 

ДЕВА

Денят позволява поставяне на ново начало, затова не бива да го пилеете в празни приказки и да се отказвате от служебните си задължения. Съветите на приятели ви носят полза, така че не ги пропускайте. Не позволявайте заради собствената си леност да пропилеете отличните възможности. Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте. 

ВЕЗНИ 

Ще ви изненадат неочаквани, но полезни делови контакти, които не бива да приемате прекалено възторжено и емоционално. Познанствата ще станат причина да сключите успешни договори. Вземете важни решения, свързани с вашите служебни задачи. Ще спечелите подкрепата на вашите близките си. Начинанията са успешни, ако не сте прекалено прибързани и невнимателни. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили. 

СКОРПИОН 

Изобщо не успявате да сте тактични и търпеливи. По-добре уговорете срещите си за следобед, за да овладеете емоцията си и да не си създадете врагове. Все още сте заети с мисли за вашите близки. Прибързаността е във ваша вреда. Наслаждавайте се на радостта, която ви дарява новината за ваш успех, а също и на възможността напълно да усетите своята сила, която ви помага да успявате на работното място. Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.

СТРЕЛЕЦ 

Замислените планове може скоро да се реализират, но не бива да налагате мнението си и да изисквате подкрепа с агресия. Очаква ви емоционален подем. Изостанали задачи ще ви напомнят непрекъснато за себе си. Приключете ги и си гарантирайте спокойствие. Имате желание да изявите дарбите си. Преди това помислете как да оправите отношенията си с вашите колеги. Денят ви дарява шанс за среща, която сте уговорили вече, според вас с подходящия партньор, ако още го очаквате и не сте семейни. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си.

КОЗИРОГ

Каквото и да започнете приемете, че е обречено на провал, ако влагате емоция и постоянно изказвате претенциите си. Надеждите ви за успех няма да се сбъднат заради стремежът ви да критикувате. Откажете се от начинанията. По-добре изчакайте благоприятен ден, за да поставите началото на нови проекти. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки, че не ви липсва импулсивност и стремеж към нови хоризонти, рутината и търпението са вашите най-добри съюзници. Наложете си спокойствие и се задълбочете в служебните си задължения. Позволете на колегите си да ви помогнат, ако се налага, няма да ви откажат. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия. 

РИБИ

В този ден сте във водовъртежа на нереални  идеи. Внимавайте да не станат причина за провал, ако действате прибързано и необмислено. Заемете се с постигането на най-важната цел. Внимателно обмислените действия са причина да се радвате на небивал успех. Изборът е ваш. Деловите контакти са неуспешни, все заради вашата прибързаност, затова е по-добре да ги отложите. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга -  изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: