Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Направете фирменото парти на красиво място
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:25 / 21.09.2021Коментари (0)363
©
Сплотяването на екипа винаги е от полза, независимо  колко добре сработени са хората в една фирма. Проучвания сочат, че след мероприятия извън работното място, колегите стават по-отзивчиви един към друг, мотивирани са още повече да постигат съвместен успех.

Ето защо колективите се нуждаят периодично от тиймбилдинг. Фирмените събития са все по-често срещани, защото много компании осъзнават, че това е един от начините да се извади наяве най-доброто от служителите.

Малките бягства от офиса наистина помагат за организационното израстване на екипа. Големият въпрос обаче е за мястото, където колегите ще се отърват от работната атмосфера и заедно ще се заредят с енергия и нови идеи за общата работа. Най-често събиранията са през уикенда, което предполага в локацията на провеждане да бъдат събрани максимално много условия за отдих и групови занимания.

Тиймбилдинг в Банско е отличен избор за разнообразна почивка по всяко време на годината. Красивият български курорт предлага изискани и спокойни условия за релакс, спорт, забавления, СПА, културен туризъм и изобилие от природни дадености.

Идеално място за събиране на фирмени колективи е петзвездният апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс. Комплексът е разположен на по-малко от 500 метра от центъра на планинското градче. Хотелът е сред най
©
-добрите в страната с наличната си луксозна и уютна база, подходяща за индивидуални, групови и семейни почивки.

Уникалният СПА център в Лъки Банско Спа & Релакс привлича туристи от цялата страна и чужбина. Иновативни и модерни съоръжения, безкомпромисна чистота и множество екстри глезят гостите, които са решили да се отдадат на аква процедури и възстановяване край вътрешния или външен басейни. Парна баня, джакузи, водна вана за масажи, солен басейн и солна стая са само част от възможностите за възстановяване и терапия, на които се радват посетителите.

Истинската почивка е гарантирана в елегантно обзаведените и напълно оборудвани апартаменти и студия, които са 115 в комплекса. На разположение на гостите на хотела са изискани ресторанти, бар, многофункционални зали. Детските кътове и компютърни стаи от друга страна са предпочитано място за най-малките посетители.

Апартхотелът целогодишно предлага оферти, които са подходящи за фирмени колективи. Тиймбилдингът в Банско със сигурност ще се хареса на всички служители като всеки може да намери своя начин за релакс.

Комплексът е локализиран на място, което позволява физическа активност, възможност за екора
©
зходки и занимания на открито. Освен да се насладят на СПА зоните, гостите могат да карат колело, да се запишат на конна езда, риболов или да посетят природните забележителности в района на планинското градче.  

Специално за тиймбилдинг ваканциите комплексът предоставя оборудвани конферентни зали с различен капацитет. Те са снабдени със необходимата техника за провеждане на лекции, семинари и събрания. Атрактивни за групите са също така ескейп стаите в хотела, които са любимо място на малки и големи посетители.

Екипът трябва да е сплотен, за да успее за определеното време да разгадае конкретното предизвикателство и заедно да спечелят състезанието. Тези предизвикателства провокират креативно мислене, изискват логичност, сръчност и съобразителност от страна на участниците, за да победи техният отбор. Хубава възможност за сплотяване на екипа в Банско е и пейнтболът.

За отборната игра има изградено специално игрище, а при желание има терени за чудесен активен отдих или пък за пълен релакс на открито край барбекюто.

Хотелът Лъки Банско предлага всичко, което е нужно за осъществяване на идеалната ваканция. В ресторантите на комплекса може с приятели и колеги да се насладите на изискани специалитети.  

Град Банско от своя страна предлага куп природни и исторически забележителности. Районът е подходящ дори за поклоннически туризъм, заради многото налични църкви и манастири. През студените месеци е любимо място за почитателите на зимните спортове.

През останалите сезони мястото е подходящо за планински преходи и за зареждащо бягство, далеч от офиса и стреса в големия град.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: