Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Направете фирменото парти на красиво място
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:25 / 21.09.2021Коментари (0)354
©
Сплотяването на екипа винаги е от полза, независимо  колко добре сработени са хората в една фирма. Проучвания сочат, че след мероприятия извън работното място, колегите стават по-отзивчиви един към друг, мотивирани са още повече да постигат съвместен успех.

Ето защо колективите се нуждаят периодично от тиймбилдинг. Фирмените събития са все по-често срещани, защото много компании осъзнават, че това е един от начините да се извади наяве най-доброто от служителите.

Малките бягства от офиса наистина помагат за организационното израстване на екипа. Големият въпрос обаче е за мястото, където колегите ще се отърват от работната атмосфера и заедно ще се заредят с енергия и нови идеи за общата работа. Най-често събиранията са през уикенда, което предполага в локацията на провеждане да бъдат събрани максимално много условия за отдих и групови занимания.

Тиймбилдинг в Банско е отличен избор за разнообразна почивка по всяко време на годината. Красивият български курорт предлага изискани и спокойни условия за релакс, спорт, забавления, СПА, културен туризъм и изобилие от природни дадености.

Идеално място за събиране на фирмени колективи е петзвездният апартхотел Лъки Банско Спа & Релакс. Комплексът е разположен на по-малко от 500 метра от центъра на планинското градче. Хотелът е сред най
©
-добрите в страната с наличната си луксозна и уютна база, подходяща за индивидуални, групови и семейни почивки.

Уникалният СПА център в Лъки Банско Спа & Релакс привлича туристи от цялата страна и чужбина. Иновативни и модерни съоръжения, безкомпромисна чистота и множество екстри глезят гостите, които са решили да се отдадат на аква процедури и възстановяване край вътрешния или външен басейни. Парна баня, джакузи, водна вана за масажи, солен басейн и солна стая са само част от възможностите за възстановяване и терапия, на които се радват посетителите.

Истинската почивка е гарантирана в елегантно обзаведените и напълно оборудвани апартаменти и студия, които са 115 в комплекса. На разположение на гостите на хотела са изискани ресторанти, бар, многофункционални зали. Детските кътове и компютърни стаи от друга страна са предпочитано място за най-малките посетители.

Апартхотелът целогодишно предлага оферти, които са подходящи за фирмени колективи. Тиймбилдингът в Банско със сигурност ще се хареса на всички служители като всеки може да намери своя начин за релакс.

Комплексът е локализиран на място, което позволява физическа активност, възможност за екора
©
зходки и занимания на открито. Освен да се насладят на СПА зоните, гостите могат да карат колело, да се запишат на конна езда, риболов или да посетят природните забележителности в района на планинското градче.  

Специално за тиймбилдинг ваканциите комплексът предоставя оборудвани конферентни зали с различен капацитет. Те са снабдени със необходимата техника за провеждане на лекции, семинари и събрания. Атрактивни за групите са също така ескейп стаите в хотела, които са любимо място на малки и големи посетители.

Екипът трябва да е сплотен, за да успее за определеното време да разгадае конкретното предизвикателство и заедно да спечелят състезанието. Тези предизвикателства провокират креативно мислене, изискват логичност, сръчност и съобразителност от страна на участниците, за да победи техният отбор. Хубава възможност за сплотяване на екипа в Банско е и пейнтболът.

За отборната игра има изградено специално игрище, а при желание има терени за чудесен активен отдих или пък за пълен релакс на открито край барбекюто.

Хотелът Лъки Банско предлага всичко, което е нужно за осъществяване на идеалната ваканция. В ресторантите на комплекса може с приятели и колеги да се насладите на изискани специалитети.  

Град Банско от своя страна предлага куп природни и исторически забележителности. Районът е подходящ дори за поклоннически туризъм, заради многото налични църкви и манастири. През студените месеци е любимо място за почитателите на зимните спортове.

През останалите сезони мястото е подходящо за планински преходи и за зареждащо бягство, далеч от офиса и стреса в големия град.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: