Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Напориста е, уреди се и за новогодишната нощ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:17 / 28.12.2022Коментари (0)222
©
Любимите актьори и певци ще забавляват народа от малкия екран в новогодишната нощ. Родните телевизии вече са готови с празничните си програми и на 31 декември ще влязат в люта битка за рейтинг и зрителски интерес.

"Семейна щръклица“ е името на новогодишната увеселителна програма, с която БНТ ще покаже с намигване българския преход през годините. Легендарните скечове от златния фонд на националната медия са преработени и заснети отново с участието на съвременни звезди от музиката и театъра. Все пак обаче зрителите ще могат да си припомнят с носталгия и стари кадри, запечатали Иван Славков-Батето, легендарния режисьор Хачо Бояджиев, както и самия Тодор Живков.

Забавната програма вече е заснета, а в часовете до настъпването на Новата 2023 г. зрителите ще могат да видят и любопитни репортажи от домовете на известни българи. В новогодишната програма на БНТ участват Любо Нейков, Кръстьо Лафазанов, Руслан Мъйнов, Филип Аврамов, Албена Михова, Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров, дует "Ритон“, "Фамилия Тоника“, Любо Киров, Дони и Нети. След полунощ веселбата по БНТ ще продължи с концертна програма, в която са взели участиe Васил Найденов, Кирил Маричков, както и цялата му група "Фондацията“.

Заради "Семейна щръклица“ националната телевизия няма да излъчва концерта "Сцена под звездите“ от площад "Княз Александър I“, който Столичната община подготвя за 31 декември, след като през последните две години такъв липсваше поради усложнената ковид обстановка. До правата на концерта са успели да се доберат Би Ти Ви, които ще го излъчват изцяло на живо.

Неслучайно водещи на мероприятието, на което се очаква да се съберат хиляди столичани, ще са две от най-актуалните лица на Би Ти Ви – синоптичката Натали Трифонова и шоуменът Николаос Цитиридис. Водещият на времето Борислав Лазаров и Петя Дикова пък ще се включват с директни репортажи и интервюта зад сцената със звездите, които ще пеят на площада в София в празничната нощ.

Засега е ясно, че в музикалния афиш ще присъстват много от талантите, спечелили сърцата на зрителите в предаването "Гласът на България“. Ще се изяви и група "Обичайните заподозрени“ на Стефан Вълдобрев. За любителите на празничните хора ще има и фолклорна програма с участието на ансамбъл "Горна баня“ към Народно читалище "Пробуда-1926“. Входът на събитието е напълно безплатен, тъй като е част от от календара на културните събития на Столичната община и се финансира изцяло от нея.

От конкурентната Нова телевизия също са заложили на обичани лица, смях и веселие. За 31 декември те са подготвили специално издание на шоуто на Димитър Рачков, в което ще се включат някои от най-обичаните български звезди. Вероятно това ще бъде и финалният епизод на предаването изобщо, което се оказа, че след Нова година няма да продължи да се излъчва в ефира на медията поради незадоволителния си рейтинг, пише "Ретро". Скечовете на Рачков и сие ще бъдат допълнени и от концертна програма.

Още по темата: общо новини по темата: 226
25.12.2023 »
06.12.2023 »
03.12.2023 »
01.12.2023 »
12.11.2023 »
24.10.2023 »
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: