Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Най-обичаната руска актриса навърши 44 години! Вика от "Кухня" е все така красива и вече майка на 3 деца
Автор: Цвети Христова 09:20 / 11.04.2023Коментари (0)307
Една от най-талантливите и обичани руски актриси Елена Подкаминская навърши 44 години на 10 април, научи Sofia24.bg. В България тя е позната на зрителите от сериала "Кухня". Родена е в семейство на музиканти на 10 април 1979 година в Москва. През 2001 година завършва театралния институт "Борис Щукин“ в класа на Александър Ширвиндт. От 2000 година Подкаминская е част от трупата на Московския сатиричен театър. През 2010 година ражда дъщеря си Полина.

Елена Подкаминская е най-известна с ролята си в сериала "Кухня“, в който се снима от 2012 до 2016 година. Избрана е за "Жена на годината“ от списание Glamour през 2013 година и за най-красива актриса на годината от Fashion people awards за 2014 година. През 2013 година Елена заедно с Андрей Карпов, стана победител в шоуто "Танци със звездите". На 1 май 2014 г. излиза игралният филм "Кухня в Париж". В момента тя може да се похвали с над 40 емблематични роли в киното и театъра. След "Кухня" тя игра и в популярните сериали "Пирогова" и "Жената на олигарха".

Около сериала "Кухня" се развихрят много коментари и слухове през годините. Подкаминская, която играе Вика се запазнава с Марк Богатирев в ролята на Максим Лавров на снимачната площадка. Между актьорите, които играят любовници във филма, пламва истинска романтика и извън снимачната площадка. Първоначално Марк и Елена не говорят и дори отричат връзката си, тъй като по това време актрисата е все още беше омъжена за съпруга си Александър Пляцев, а дъщеря й Полина е още много малка.

Чувствата към Богатирев обаче се оказаха толкова силни, че Подкаминская реши да напусне съпруга си и да вземе бебето със себе си. Актьорите се появиха на Московския филмов фестивал и изглеждаха доста щастливи в компанията един на друг. Както казаха членове на снимачния екип на телевизионния сериал "Кухня" , Елена и Марк се заинтересуваха един от друг от първите минути на запознанството си. Точно като героите на филма, те се потопиха стремглаво в нова връзка, която беше изпълнена не само с романтика, но и с емоционални кавги.

Влюбените се опитаха да игнорират многобройните клюки, които постоянно се появяват на страниците на таблоидната преса. Въпреки всички клюки и коментари на злобни критици, те бяха щастливи заедно. Въпреки това, след шест месеца връзка, двойката се раздели. Инициаторът затова беше Подкаминская. За Марк това беше голямо изпитание. Не е известно защо този съюз всъщност се разпадна. Имаше и слухове, че Елена очаква дете от Марк. Колеги на двойката предполагат, че актрисата е решила да прекъсне бременността, което шокирало нейния любим. Това се подкрепя от няколко фактора. Мнозина смятат, че именно абортът е причината за раздялата. Тогава актьорът изпадна в тежка депресия, от която дълго време не можеше да излезе. В разговор с репортери той не говори за причините за психо-емоционалното си състояние.

Богатирев само призна, че е загубил смисъла на живота. Елена Подкаминская от своя страна се посвети изцяло на работата и дори не помисли за бившия си любовник. Всичко това потвърждава версията, че в името на кариерата си актрисата се е отървала от неродено дете. Явно това е била причината за болезнената раздяла за Марк.

През 2017 г. актрисата все пак роди дъщеря Ева от втория си съпруг Денис Гушчин, а през 2020 г. на бял свят се появи и синът им Саша. В момента Подкаминская е много щастлива, че е майка на три деца.

"Елена Подкаминская и Вика от "Кухня“ нямат нищо общо като характери", твърди актрисата Елена Подкаминская, която се превърна в любимка на зрителите. Чаровната актриса превзе сърцата на феновете с ролята си на салонна управителка дълбоко влюбена в помощник-готвача на ресторант "Клод Моне“. Приказката им в сериала, търпи жестоки обрати, а в живота двамата отдавна не са двойка. За героинята си от сериала обаче Елена е категорична – с нея нямаме нищо общо! Красивата актриса в лентата играе сериозна, отговорна и зряла жена. В живота обаче се описва като щуро, непораснало момиче, което обича забавленията, купоните и най-вече… децата си.

"Аз съм ужасна домакиня, предпочитам да пазарувам с приятелки, отколкото да подреждам масата у дома. И определено предпочитам да ям в някой малък квартален ресторант, пред изискана гурме кухня“, добавя още звездата.

Още по темата: общо новини по темата: 5829
23.04.2024 »
22.04.2024 »
05.04.2024 »
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/972 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
Изграждане на Национална детска болница в София
Великден 2024 г.
Либерализъм и консерватизъм в Европа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: