Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
На уникална сцена ще пее нашата Виктория на Евровизия
Автор: Стоян Маджиров 09:57 / 04.12.2019Коментари (0)515
С всеки изминал ден организаторите на Евровизия 2020 открехват все повече вратата към тазгодишното издание на най-голямата музикална надпревара в света. След като миналата седмица беше представена графичната опаковка на конкурса в Ротердам, Националната телевизия на Нидерландия обяви как ще изглежда дизайна на сцената, на която ще видим изпълненията на всички 41 участници в престижния музикален форум на 12, 14 и 16 май.

Дизайнът на забележителната сцената е вдъхновен от мотото на 65-ото издание “Open Up" и типичните холандски пейзажи. Друг важен момент е връщането обратно в залата при многохилядната публика на “зелената стая". Там изпълнителите изчакват своя звезден момент и гледат изпълненията на конкурентите си.

“Дизайнът показва връзката между небето, морето и сушата. Хоризонтът свързва тези елементи и служи като отворен прозорец към света на Евровизия. Подът на сцената е вдъхновен от каналите и мостовете, които свързват земята и водата в Нидерландия. С този дизайн се стремим да приближим максимално артистите към публиката", споделя немският дизайнер Флориан Видер, който е проектирал сцени на наградите на MTV, наградите “Еми", реалити шоуто “America got talent" и други популярни международни шоу предавания. Сред тях са и сцените на Евровизия 2011, 2012, 2015, 2017, 2018 и 2019.

Сцената в Ротердам се откроява с нетрадиционната, минималистична и модерна концепция, която има за цел да предостави атрактивно представяне на всяка една от песните и участниците в надпреварата.

В краят на месец ноември беше обявено, че младата певица VICTORIA ще представи България на Евровизия 2020. Новината предизвика голям медиен интерес, като беше отразена от над 80 международни и над 130 български медии. Песента ѝ за Ротердам ще бъде представена през март месец, като преди това VICTORIA ще работи с български и международни композитори във Виена, Лондон и София. В социалните мрежи талантливата певица сподели възхищението си от дизайна на сцената в Ротердам.

Двата полуфинала и големият финал на грандиозното шоу ще бъдат излъчени на живо по БНТ1 на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли жребий, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала на Евровизия 2020 ще участва България.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: