Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
"Мъж търси жена" с премиера за България - сезон 3
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:48 / 20.03.2018Коментари (0)7545
©
Американската комедия "Мъж търси жена“ (Man Seeking Woman) се завръща с нов трети сезон от 24 ноември, понеделник-петък 01:45 часа.

Този сериал показва по особено забавен начин интересния живот на Джош Грийнбъг (Джей Барушел), които неумолимо преследва любовта, ходейки на срещи, които са на  живот и смърт. Базиран е по книгата с кратки истории на Саймън Рич "Последната приятелка на земята“. Рич е създател и изпълнителен продуцент на комедията, заедно с изпълнителните продуценти Джонатан Кризъл, Андрю Сингър и Лорн Майкълс и Broadway Video.

В предишните сезони на "Мъж търси жена“ гледахме как Джош успява да се пребори с малки и големи предизвикателства, някои от тях много забавни, но и много опасни – множество неловки любовни срещи, глупави смс-и, любовен триъгълник с най-добрия му приятел Майк, стотици смъртни случай и какво ли още не.

В този сезон на сериала,  Джош ще се е преборил с много неща, човекоядни чудовища и смъртоносни извънземни в търсеното на любовта.  След множеството неловки и и комични  ситуации той среща Луси (Кейти Финдли). Въпреки че е имала много тежък ден, те имат страхотна първа среща и бързо стават неразделни. За сега остава най-сериозното предизвикателство за Джош, а именно да бъде в дългосрочна връзка. С Луси ще се сблъскват с дългогодишни, общи приятели, безпощадни наркодилъри, дружелюбни горски създания, студентски заеми и дори със самия  Бог.  За да преборят всички трудности, ще трябва да се научат да живеят като екип.

Не пропускайте трети сезон на комедийния сериал "Мъж търси жена“ (Man Seeking Woman). Очаквайте много интересни и забавни приключения с любимите си герои.

Участват още: Ерик Андре (The Eric Andre Show) в ролята на Майк, увереният и дързък най-добър приятел на Джош, Брит Лоуър (Unforgettable) в ролята на Лиз, по-голямата сестра на Джош.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: