Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Модерните рокли през 2019 от ЕТЕРЕ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:14 / 18.06.2019Коментари (0)449
©
Ако искате, да сте в крак с модата тази година,, трябва да изберете рокли, доминиращи от две думи: ретро и удобство. Това са най-горещите тенденции за 2019 в роклите и със сигурност се съчетават добре. Най-типичния пример за ретро удобство е роклята тип издължена риза или връхна дреха. Дали ще прилича на риза с макси дължина, на сако или на шлифер – печелите. Разбира се към роклята може да върви и колан – те също са на мода. В случая той се използва, за да създаде талията в иначе отпуснатата права кройка. Правилото за него е едно – по-тънък и груб вариант. Идеалната комбинация е тип въже или връзка.

Както споменахме, важна е правата кройка. Тя също е тренд на 2019 като доминира независимо от дължината. Този тип рокля създава усещане за височина и е подходящ както за дами с по-пищни извивки, така и за по-слаби жени. Комбинациите са всевъзможни от към обувки. Може да пробвате както с по-спортни модели, така и с високи токчета.

Споменахме и коланите – те са важна част от тенденциите за 2019. От една страна са грубоватите версии тип въже или връзка, за които вече говорихме. Но другият начин да ги приложите в облеклото, е когато носите рокли от по-нежни материи. Съчетайте ги с широк колан от същата материя и цвят – трябва да изглежда почти като част от роклята. За по-стройните дами мястото е около талията. За по-пищните жени е идеален вариант да добавят такъв колан като оформят висока талия. Особено, когато роклята е с къс ръкав или V-образно деколте – това ще създаде перфектна форма.

Цветовете на 2019 са няколко. Летните рокли са предимно в черно или бяло, като другите две гами са жълтата и розовата. Последните две обаче трябва да се носят изчистено без никакви други цветове в съчетание – само едноцветни тоалети. Другият по-жив тренд са принтовете. Мозайка, каре или флорален са най-добрите варианти. Да уточним – флоралният вече не е по целия тоалет, а едно голямо цвете с орнаменти за акцент. Може да намерите дамско облекло онлайн от ЕТЕРЕ.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Съдебна реформа
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: