Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много лошо начало на седмицата за една зодия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:28 / 11.02.2019Коментари (0)1134
©
Хороскоп за днес, 11 февруари:

Овен

Любовните ви отношения придобиват тайнственост. В семейството са възможни скарвания, а също и други дребни неприятности. За Овните, работещи в правните органи, в системата на висшето образование и туризма са възможни големи промени в служебен план. Паричните ви въпроси са излезли от равновесие. Можете да получите бързо и леко големи суми, но също така леко да ги загубите.

Телец

Днес съвършено няма да разбирате как постъпките ви могат да повлияят на любовните отношения. Възможно е да проявите склонност към лидерство, понякога просто принуждавайки близките си да приемат вашата гледна точка. Благоприятна е творческата и научна дейност. Възможни са големи успехи при учените, актьорите, музикантите и художниците. Днес можете да се гордеете със своя талант да намирате изход от тежки ситуации.

Близнаци

Дори най-малкият успех в любовта зависи само от вас. Днес може да ви се наложи да "носите своя кръст“ и голяма отговорност за случващото се в семейството. За съжаление, навсякъде се сблъсквате със завистта и противодействието на колегите и партньорите и си печелите много врагове. За осъществяването на плановете си се стремите да използвате големи суми пари, но внимавайте – всяка грешка може да позволи на враговете да ви бутнат.

Рак

През целия ден пред вас може да стоят проблемите на взаимоотношенията. Тук влизат служебните взаимоотношения, а също любовните и съпружеските. Отношенията ви с децата или родителите няма да са от най-добрите. Недоволни сте от поведението им, затова от време на време може да възникват скарвания между вас. У вас може да възникнат маса нови идеи, някои от които може да се окажат твърде полезни за вашата дейност. Не е изключено да се появят възможности за сполучлив бизнес или търговия.

Лъв

Разположението на планетите предразполага към оправяне на отношенията, а не към тяхното разрушаване. Възможно е напрежението в семейните отношения значително да отслабне, тъй като сега сте по-отстъпчиви и се вслушвате в съветите и мнението на другите. Имате твърде много работа, но бъдете предвидливи и не се захващайте за много неща едновременно, тъй като може да пропуснете някои важни неща. Вероятно е да харчите твърде много за красиви вещи и предмети на изкуството.

Дева

Бъдете грижовни и предвидливи по отношение на своя избраник. Не проявявайте диктат и нетърпимост. Ако започнете да пушите или да употребявате наркотици, може да ви бъде трудно да се откажете. Девите, занимаващи се с научни разработки, могат да имат нови идеи. Бъдете внимателни в работата със постъпилата информация. Трябва да сте готови за проверки и ревизии, доколкото е възможно да изплуват стари неща, които бихте желали да скриете от чужди очи.

Везни

Нова връзка или лек флирт в близко време може да доведат до сериозни усложнения. Възможно е възобновяването на минали проблеми с родителите или децата. Днес не определяйте никакви делови срещи, тъй като е възможен провал във всякакви начинания. Възможно е объркване и неувереност в успеха на новото дело.

Скорпион

Наблюдавайки щастливите и преуспели хора, може да изпитвате завист и раздразнение от усмивки и смях. Сдържайте раздразнителността си. Превключете се на положителни емоции. Интелектуалният ви живот ще бъде жив и конкретен, основан на наблюдения. Постарайте се вашата склонност към мечтателност, и философски размисли да не ви навреди. Приведете в ред всички документи, тъй като по това време може да изплуват всички неточности и грешки.

Стрелец

Любовта ви прилича на "работа над грешките“. Тревожат ви миналите увлечения, появява се желанието да върнете всичко и да започнете от начало. Възможно е близки приятели да се вклинят във вашите отношения в семейството. Навярно трябва да се заемете със самоусъвършенстване и да повишите професионалното си ниво. Това, което направите, е истинско произведение на изкуството. Едва ли можете да свържете двата края.

Козирог

Незначителните различия в мненията с другите може да се превърнат в снежна лавина и да посеят раздразнение между влюбените. С близките ви може да настъпят различни произшествия, в които вие да бъдете въвлечени непредумишлено. Възможно е да пожелаете да осъществите свои отдавнашни планове, но засега обстоятелствата не са благоприятни за активни действия. Звездите ви съветват да изчакате и да изпълнявате добросъвестно задълженията си. Финансовите задачи се решават бавно и трудно.

Водолей

Благоприятно е изцяло да промените личния си живот. Съумявате да съхраните любовта си независимо всички препятствия и трудности. Децата само ви радват. За успеха на новото дело са ви нужни опит и знания, които вие усилено трупате. Възможно е да се обърнат към вас за помощ. Днес не трябва да отказвате за нищо.

Риби

Възможни са приятни изненади, за които в последствие трябва да се разплатите, пострадвайки от егоизма на близките си хора. Днес сте готови да разделите всичко, с което разполагате, с онези малко хора, които действително са станали част от вашия живот. Този ден показва доколко зависите от другите, цените ли социалните отношения и правите ли всичко за подобряването на живота си. Болшинството от вас може да разчита на мощна поддръжка отстрани.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: