Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Млади фенки твърдят, че са били вербувани да правят секс с вокалиста на легендарна метъл група
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 07.06.2023Коментари (0)300
©
Няколко души, които са присъствали на концерти на немската група "Рамщайн", заявиха, че млади фенки били вербувани да правят секс с вокалиста на метъл групата, Тил Линдеман, по време и след техните концерти. Една от фенките потвърдила, че й сипали нещо в питието на афтърпарти във Вилнюс миналия месец. Навината бързо стана популярна. Групата им концерти на Олимпийския стадион в Мюнхен, започващи в сряда, но от организаторите на концерта заявиха, че няма да има афтърпартита след шоуто, нито така нареченото изживяване "row zero“ за избрани фенове директно пред сцената, съобщи The Guardian.

В изявление на страницата си в Instagram групата каза, че приема обвиненията "изключително сериозно“ и помоли феновете си да запазят преценката си относно жените, които са говорили, както и поведението на собствените си членове.

"Казваме на нашите фенове: важно е да се чувствате добре и в безопасност на нашите концерти – пред и зад сцената“, се казва в изявлението на грпупата.

Жената, наречена Алена Макеева, която на страницата си в Instagram нарича себе си "кастинг директор на турне с Тил Линдеман“, изпратила на 24-годишната дама линк към частна група в WhatsApp и в крайна сметка й изпратила съобщение с покана да се присъедини към “row zero" зона на концерта във Вилнюс. По време на почивка тя била отведена до малка съблекалня под сцената, където Линдеман се присъедини към нея. Когато 24-годишната жена дала да се разбере, че няма да прави секс с него, тя твърди, че певеца реагирал гневно.

На партито преди концерта жената каза, че е изпила две алкохолни напитки, но след това е започнала да се чувства странно, като и че е имала пропуски в паметта си. Този факт я е накарал по-късно да се страхува, че в питието й било сложено нещо. Тестът на урината, който тя направила, не показал признаци на дрога в нейната система.

В последваща публикация на 30 май жената каза: "Тил не ме докосна. Той прие, че не искам да правя секс с него. Никога не съм твърдяла, че ме е изнасилил“.

Оттогава в германските медии се появиха и други съобщения, които показват подобни преживявания на фенове, които са били "избрани“ да правят секс с фронтмена на групата. Въпреки че, няколко истории вече са се появили в германските медии, само случаят във Вилнюс бил докладван на полицията.

Това довело до дистанционно разпитване на момичето от литовските власти, след като се върнала в Северна Ирландия. Говорител на полицията във Вилнюс каза, че все още не е взето решение дали да започне разследване. Преди дни медиите в Германия съобщиха, че групата е забранила на Макеева, която не е наета от тях, да присъства на бъдещи концерти.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: