Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Млада и красива актриса отказа Влади Въргала от алкохола
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:03 / 14.10.2017Коментари (0)661
©
Влади Въргала е живото доказателство, че любовта прави чудеса. След като се раздели със съпругата си Силвия, с която бяха заедно цели три десетилетия, 50-годишната тв звезда обяви, че има нова жена. Младата и красива актриса Тезджан Ферад-Джани тотално е преобразила Въргала.

От някогашния неудачник, който преди 3 години разголи душата си във "ВИП Брадър" и откровено призна, че едва свързва двата края заради дългове, все по-често налита към чашката и се е отчаял от живота, днес няма и помен. Въргала е усмихнат и лъснат, не пие и капка алкохол, загладил е косъма и е сменил прическата. Влади стана любима звезда на България, но след финала на шоуто семейството му се разпадна.

Срещата му с неговата колежка Джани се оказала преломна в живота му. Любовта им пламнала по време на репетициите на пиесата "Червената или черната", с която шоуменът се завърна на голямата сцена миналата година. Любовта към младата красавица направила Въргала нов човек. Актьорът забравил за страстта си към огнената вода, направил си нова прическа и видимо се подмладил. Владо изхвърлил всичките си стари дрехи. Все по-често той обличал костюм - дреха, каквато доскоро липсвала в гардероба му. Тезджан, която е родом от Силистра, също имала един неуспешен брак зад гърба си.

Неин бивш съпруг е сценаристът Николай Колев, с когото имат малък син. Когато Въргала се запознал с Джани, тя вече била на финала на отношенията си с Николай. Докато работели заедно, Владо и Тезджан установили, че са сродни души и се допълват. "Тя ме реновира", лаконично коментира новата си любов актьорът. Освен визуално, Въргала се е променил и вътрешно. Музата все по-често го осенявала и той мислел върху нови авторски проекти. Вдъхновен от новата си любов, актьорът започнал да пише сценарий за комедия, която смятал да филмира.

Убеден бил, че ще избие рибата с нея. Кинолентата "Романтикът перничанин" на Влади щяла да бъде създадена изцяло върху действителни истории, преживени от деветима пернишки приятели на Въргала. Освен сценария за филма, той подготвял и моноспектакъла "Мемоарите на един Въргал". В него актьорът разказвал цялата си житейска история от раждането си, детството си, казармата, живота си в Щатите, до наши дни, пише "Уикенд".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: