Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мис Плеймейт отказва да излиза с Бил Клинтън, не знае кой е
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:40 / 10.05.2023Коментари (0)263
©
"Няма да изляза с Бил Клинтън! Първо не го знам кой е тоя човек изобщо, после е възрастен за мен и не на последно място, имам си гадже, заета съм." Това каза Мис Плеймейт Михаела Тодорова на въпрос дали ще прояви интерес да си направи селфи с президента на Щатите, който идва у нас в петък.

"В момента повече ме вълнува втората песен, която ще записвам, тя е фолк, но не искам да издавам подробности", сподели красавицата.

24 години след първото си посещение Бил Клинтън пристига в страната ни в петък по покана на главния изпълнителен директор на "Хювефарма" Кирил Домусчиев. Двамата ще участват в дискусия на тема Корпоративно социално влияние върху бъдещите поколения с акцент върху важността на продоволствената сигурност и устойчивостта.

За Клинтън това ще е втора визита у нас, предаде "България Днес". Американският президент дойде за сефте в България през 1999 година. Това бе и първото и единствено държавно посещение на действащ президент на САЩ в България.

По този повод и фолкпевците не останаха безразлични към срещата с него. Фанча и Даная възпяха Клинтън с кючек, който бе суперпопулярен сред българските младежи.

С днешна дата и двете изпълнителки смятат, че Клинтън си е "изпял песента" не заради възрастта му от 76 години, а поради факта, че вече има друг президент и той няма достатъчно влияние.

"Всички жени обичат богати и успешни мъже, както и млади, разбира се. Ако си президент за цял живот, е добре, но все пак и възрастта има значение. Освен това сега бих изпяла песен за Бойко Борисов или за Джо Байдън, макар че последният също не е много млад", смее се Фанча.

Музикалната група "Черно фередже", която изпълнява хумористични песни, също не остана по-назад и преди години направи песен за Бил. Текстът е закачлив и много вулгарен, но с днешна дата и групата не би възпяла отново Клинтън.

"Всяко нещо с времето си", бе коментарът от тях.

При своето посещение Бил Клинтън ще отседне в столицата и най-вероятно няма да гледа мач на "Лудогорец", както твърдят клюките. Както се знае, президент на отбора е бизнесменът Кирил Домусчиев, по чиято покана американският президент ще дойде у нас.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: