Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мирослава Гоговска: Нямаме никакви разправии с Алекс Сърчаджиева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:11 / 14.03.2019Коментари (0)835
©
Има ли война за наследството на Иван Ласкин? Според някои публикации в пресата – роднините на покойния актьор са се сдърпали за имотите и парите му, но бившата му съпруга отрече това.

Театралната звезда Мирослава Гоговска е категорична, че сред близките на Васко да Гама от село Рупча цари мир и разбирателство. 

"Нямаме никакви разправии с Алекс Сърчаджиева. Как може изобщо да се пише, че сме се сдърпали?! Грехота е! Не възнамерявам да споделям повече, тъй като не искам да обслужвам медиите", обяви за "Уикенд" експоловинката на отишлия си от цироза талант. Тя е майка на първородната му рожба Люба, която вече е над 20-годишна красавица. 

Голямата щерка на Ласкин присъства в края на миналата седмица на помена му в Карабунар редом до мащехата си Сашка и полусестра си София. Трогателният сбор се проведе в неделя в ловната база в Карабунар, а поводът беше 49-ият рожден ден на без време отишлия си артист. На събитието присъстваха стотина от най-близките хора и сътрапезници на Иван, сред които Димитър Ковачев - Фънки, Юлиян Константинов, Андрей Слабаков и др. Лееше се червено вино, а вкусната храна за гостите бе приготвил Ути Бъчваров.

"Ласкин ми беше много, много близък. Бяхме състуденти в първи курс на ВИТИЗ, работили сме доста заедно, а той пое от мен и Иво Сиромахов и предаването ни в радиото. Лично аз го направих ловец, въведох го в тези среди... Беше човек с прекрасно чувство за хумор. На 10 март щеше да навърши 49 години и затова решихме с неговата ловна дружинка да спретнем едно незабравимо парти за ЧРД", коментира кулинар №1 на БНТ.

Васко да Гама си отиде от този свят на 6 януари, след като години наред не жалеше черния си дроб и го товареше с преработката на огромни количества алкохол. През 2018-а той лежа няколко пъти по клиники заради цирозата си, като най-тежките му кризи бяха през есента и в началото на зимата. 

Месеците септември и октомври Иван прекара във Втора градска, където успяха да го позакрепят, но скоро след изписването си отново се влоши и пак беше хоспитализиран. През декември Иван бе десетина дни пациент на "Пирогов", а навръх Коледа го настаниха във ВМА. Във Военно-медицинска академия определиха състоянието му като изключително тревожно и поставиха артиста в изкуствена кома, за да дадат възможност на организма му да се стабилизира. Подобрение обаче не настъпи и се стигна до летален изход.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: