Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Меган Маркъл започна работа?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:29 / 10.03.2023Коментари (0)300
©
Меган Маркъл отбеляза Международния ден на жените с посещение в приют за бездомни бременни в Лос Анджелис. С две думи - херцогинята най-накрая се хвана на работа и почти като Кейт Мидълтън се посвети на благотворителност. По време на визитата си в дома, тя раздаде основни за бита и бременността консумативи на жените от името на фондацията, кръстена на сина ѝ "Арчиуел". 

41-годишната актриса и съпруга на принц Хари сияеше, докато прегръщаше жените в приюта, издържана изцяло в черен аутфит - панталон, вълнен пуловер, кашмирено палто и бели чехли в арабски стил.  

Меган с истинска радост подаряваше бебешки дрешки, книги и играчки на бременните жени в дома. Фондацията ѝ е била и домакин на обяд в ресторант за живеещите в приюта и персонала. 

Harvest Home е организация, която помага на бездомните бъдещи майки, като предоставя жилища, финансова подкрепа и изготвя специално програми, които да подготвят жените за майчинството. Като защитник на женските права и поддръжник на майките, Меган подкрепя организацията от няколко години насам и по случай 8-и март е направила и дарение от името на фондацията си. А пожеланието ѝ беше да празнуваме дамите и тези от тях, които са дали живот и призова всеки да помага на жените в обкръжението си. 

Публичната поява на Меган Маркъл в сряда дойде, когато "Дейли Мейл" разкри, че Бъкингамският дворец прави планове Хари и Меган да присъстват на коронацията на крал Чарлз Трети.

Персоналът, организиращ логистиката за историческото събитие, е инструктиран да включи херцога и херцогинята на Съсекс в програмата си за 6 май, съобщават източници.

Въпреки че двойката все още не е приела поканата на крал Чарлз, фактът, че длъжностни лица в отдела на главния домакин и офиса на лорд Чембърлейн очакват тяхното присъствие, е най-силното предположение, че семейство Съсекс може да се появи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: