Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Меган Фокс разкри всички интервенции
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:53 / 21.03.2024Коментари (0)1000
©
След години на луди спекулации, Меган Фокс най-сетне коментира всички козметични интервенции, които си е правила.

В нов епизод на Call Her Daddy с Алекс Купър, Меган каза: "Просто ще мина през всички неща, които съм направила, защото чувствам, че има някаква стигма и няма да спечеля. Все пак се надявам, че това ще освободи някои хора."

Започвайки с нещата, които не си е правила – но за които е била обвинена – Меган каза: "Никога не съм имала лифтинг от какъвто и да е вид. Без среден лифтинг, без странично повдигане на веждите – въпреки че бих искала едно – или класическо повдигане на вежди. Не съм си слагала конци. Проучих ги и не е заради някакви морални неща, просто не вярвам, че работят. Освен това се страхувам, че ще попречат, когато наистина дойде време да си направя фейслифт."

"Никога не съм премахвала букална мазнина. Никога не бих премахнала никакви мазнини, аз съм слаб човек, който няма достатъчно телесни мазнини или мазнини по лицето си“, продължи тя. "Единствено бих добавяла мазнини, никога няма да ги премахвам. Което ми напомня - никога не съм се подлагала на липосукция или контуриране на тялото или нещо подобно.“

На въпроса дали е правила нещо по дупето си, Меган отговори: "Никога не съм имала импланти на дупето или бразилско повдигане. Бих била изключително поласкана, ако някой си помисли, че имам. Ако можех, щях! Нямам излишни телесни мазнини. И тази операция е толкова трудна за възстановяване. Лудост е - три месеца трябва да лежиш по лице и си насинен за цяла вечност."

"Направих си бюста, когато бях на 21 или 22 години. Преправих ги, след като приключих с кърменето на децата си“, продължи тя. "Трябваше да ги "ремонтирам" съвсем наскоро, защото с първия чифт импланти нямах достатъчно телесни мазнини, за да ги прикрия, и се виждаха сгъвките на импланта, така че трябваше да ги сменя с този комплект."

Страхът от смърт, докато е под обща анестезия, обяснява отношението на Меган към козметичната работа, както тя обясни: "Не харесвам операции. Тялото ми не реагира добре на обща анестезия. Не се поддавам на операция леко."

Въздействието на анестезията е причината, поради която Меган каза, че е поискала "най-големите гърди, които можете да поберете в тялото ми“ при последната си интервенция, която тя коментира: "Дори не са толкова големи. Имам 32D, които не са толкова големи. Просто изглеждат големи на тялото ми, защото съм много дребна. Не ме интересува какво е на мода. Дайте ми ц*ци на стриптизьорка от 90-те години."

Освен ботокс, филъри и всеки лазер, "за който може да си помислите“, Меган си призна: "Направих си носа, когато бях в началото на 20-те си години. Била съм набедявана, че имам шест, седем или осем операции за ринопластика — което е невъзможно, носът ви ще получи некроза и ще падне. Не съм правила ринопластика, откакто бях, ще кажа, на 23.“

Има обаче една операция, която Меган е претърпяла, която иска да запази за себе си. Тя обясни: "Има едно нещо, което направих и което ще запазя тайна, съжалявам. Беше наистина добро и не е известна пластична хирургия.“

Тя заключи: "Нищо от тези глупости не е особено безопасно. Всичко идва с риск. Така че не насърчавам хората да се впускат сляпо и да правят неща: трябва да направите собствено проучване. Но е много странно нещо, за което да засрамиш някого."

Още по темата: общо новини по темата: 5259
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
07.05.2024 »
предишна страница [ 1/877 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: