Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мегаломанска глупост: Банев искал да опложда майки ин витро! Вярвал, че неговото ДНК ще оправи България
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:44 / 25.11.2018Коментари (0)1233
© бТВ
Евгения и Николай Баневи ще бъдат върнати в България, реши Апелативният съд във френския град Екс ан Прованс. Те имат право да обжалват в срок от три дни, но ако това не се случи през следващите 10 дни  двойката ще бъде екстрадирана. Двамата бяха арестувани на летището в Ница. У нас вече са им повдигнати обвинения за присвояване и данъчни престъпления през 2010-2011 г. Присвоеното имущество е за над 1,5 млн. лв., а данъчните им афери са за 500 хил. лв. Дали това е всичко, за което те ще отговарят, предстои да видим. А само до неотдавна Баневи безгрижно пръскаха пари и се изживяваха като недосегаеми. 

Да припомним, че Евгения е третата съпруга на олигарха. Първата му жена днес има салон за красота и според запознати е в добри отношения с Банев. Втората – Дочка, почина от рак, а малко след смъртта й бизнесменът от Любимец се ожени за третата си съпруга Евгения, с която върти любов дълги години. 

Олигархът Николай Банев избира епистоларния жанр, за да изясни отношенията си с втората си съпруга Дочка. Развратните му похождения с млади служителки от холдинга и най-вече връзката с Евгения, бъдеща трета жена на новоизлюпения бизнесмен, са публична тайна.  Относно любовния си живот Банев е чужд на всякаква дискретност, споделят бивши негови подчинени. Те са дълбоко убедени, че той е имал силна зависимост от секса и жените. Както и от психотропните вещества, които са му давали нечовешка енергичност. 

Източници на "Уикенд" си припомнят още, че в годините на големия възход за Банев, тоест на усиленото прилапване и рязане на скрап на най-големите заводи, в неговата глава се ражда идеята да направи банка за спермата си. Той считал, че притежава уникални човешки качества и те трябва да се предадат напред в поколението. Обяснявал, че ако се народят синове и дъщери с неговото ДНК, България ще дръпне бързо напред. С други думи, нищо оригинално – нацистката идея за "чиста раса" в прочит на философа от Любимец. За целта синът на най-младия активен борец от Хасковско планирал съвсем сериозно да направи банка със своето семе. Щял да го дари напълно безплатно, за добруването на народа и с него да се оплождат инвитро млади жени, готови да народят армията от малки "генийчета". Да, звучи като виц и фалшива новина, но е напълно реално! 

Банев дори подбрал няколко души за комисия, която трябвало да оцени на кастинг най-достойните кандидат-майки. "Николай развиваше идеята за банката за сперма напълно сериозно, при това не само пред Дочка, но и пред служители в холдинга – обясняват източниците ни. – Човекът още тогава беше готов за преглед при психиатър, но не намерихме куража да го заведем. Той си вярваше на мегаломанските глупости."

В края на 90-те години Банев среща атрактивната Евгения и започва да прекарва с нея все повече време в страната и в чужбина, като пренебрегва законната си съпруга Дочка. Въпросът за развода е на дневен ред.

Ямболската поетеса не иска да дели мъжа си с "Чернилката", както нарича поредната любовница на Банев. Заплашва го да сложи край на брака им. Седмичник наскоро публикува писмото  на отчаяната съпруга с предложението й за раздяла. Банев й отговаря с писмо след близо година – през октомври 2001 г. Написва го в личния бележник на Дочка. На една от страниците тя е отбелязала, че в 18 часа трябва да бъде на родителска среща, а той коментира, че е "прекрасна и отговорна майка". 

Банев имал само една, но много сериозна причина да държи на брака си с Дочка - страхът да не дели богатството си с нея. Богатство, за което впрочем и тя, и той двамата нямат нито професионален опит, нито нужното образование, идеи и отговорност. Богатство, което им е буквално подарено по партийна линия, защото са удобни, послушни и зависими, бивши кадри на комсомола, пръкнали се от нищото. Дочка пристига от Ямбол в София, понеже е снаха на високопоставен офицер. По образование е педагог-дефектолог, а първият й съпруг е лекар, починал от алкохолизъм. Банев, както е известно, също се изнася към столицата, понеже е син на активен борец и зет на директор на завод в Харманли. Той пък е завършил българска филология, но въпреки това допуска сериозни правописни грешки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
Земетресения в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: