Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Марта Вачкова заплашвала Владо Пенев, че ще блъсне с колата бременната му жена
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:11 / 19.09.2021Коментари (0)470
©
Марта Вачкова e постигнала много успехи в професията, но в личен план така и не успяла да сбъдне големия си копнеж – да осинови дете. Подобно на героинята си от сериала "Откраднат живот" – медицинската сестра Магда Жекова, актрисата силно искала да се грижи за изоставено момче или момиче, но впоследствие се отказала, защото животът й поел по неочакван път.

"Навремето се бях зарекла, че след като се роди дъщеря ми, ще осиновя второ дете. За съжаление, аз се разделих с бащата на Рада и я отгледах сама. Нямах физическата и емоционалната сила да се справя с още едно дете. Щеше да ми бъде много трудно!", разказвалa e Вачкова за несбъднатите си желания.

Въпреки че тогава не осъществила намеренията си, сега актрисата често е ангажирана с благотворителни каузи и помага на сираци. "Те имат нужда най-вече от пълноценно общуване, а не от пари, дрехи или вафли. Обичам ги, каня ги на театър, много си говорим с тях", споделяла е Марта.

Дъщеря й Рада също се е включвала в различни благородни инициативи. Младата жена е завършила Националното училище за изящни изкуства и често помага на деца в неравностойно положение да рисуват, да творят и да опознават света. Самата тя е израснала без баща и неведнъж е признавала, че особено в ученическите години той много й е липсвал. Въпреки подкрепата, която имала от майка си, девойката усещала колко е трудно да растеш без бащино рамо, на което да се облегнеш.

Вачкова се раздели с таткото на Рада по много драматичен начин и дълго време водеше война с него. Актрисата дори нарече бившия си Радко Миладинов "престъпник", но в крайна сметка отказа да го съди, за да не се натоварва с негативни емоции. След раздялата с актрисата той години наред не плащаше издръжка на дъщеря си, създаваше и други проблеми на семейството - нарочно не позволяваше на момичето да пътува в чужбина и отказваше да подпише предназначените за тази целта декларации. Чак когато Рада навърши пълнолетие, родителят й прояви интерес да се срещне с нея, ала твърде късно – тя не го прие с отворени обятия.

Въпреки че не случи на мъж като по-млада, Марта успя да изгради крепка дружба с колегата си Владо Пенев, който днес е най-добрият й приятел и спътник в живота. Известно е, че в студентските си години двамата са били гаджета, но за кратко, а после запазили идеални отношения. "Съжалявам, че не родих дете от Владо, той е сродната му душа. Тогава бях студентка – малка и глупава. Мислех, че ми предстоят някакви страшно важни неща. Сега ме е яд. Баща ми също искаше да забременея от него и изобщо той да бъде мой мъж. Но пък, така или иначе, сега Владо е най-близкият ми човек!", разказвала е наследницата на Григор Вачков.

С Пенев се отдалечели един от друг само в периода, когато той решил да създаде семейство с друга жена. Марта много го ревнувала от съпругата му и дори му забранила да прави бебе. "До последно криеше от мен, че Мария е забременяла. Бях му казала: "Само да чуя, че ще ти ражда дете, да знаеш, че ще я блъсна с колата да не го роди!" Е, шегувах се, разбира се. Имаме си ние черен хумор... Много обичам дъщеря му, както и той на моята!", връща лентата на спомените актрисата.

С днешна дата артистите се радват на порасналите си деца. Те най-сетне се събраха, макар и в по-зряла възраст. Двойката често обикаля по екскурзии – и в България, и в чужбина. Цяло лято Марта и Владо бяха на море, но септември настъпи и дойде време да се върнат на работа – актьорите са част от детективския панел на "Маскираният певец". "Днес за мен официално почивката и лятото свършиха. Довечера - ново начало!", обяви Вачкова часове преди началото на предаването, пише Хотарена.

Прави впечатление, че 62-годишната звезда е опънала лицето си за старта на шоуто. Преди бръчките й бяха доста по-дълбоки и разликата е очевидна. Не е ясно дали си е слагала ботокс и филъри, или е прибегнала до други процедури. Марта неведнъж е показвала разкрасителната си рутина в социалната мрежа. Тя посещава популярен салон, където професионалисти се грижат за визията й. Вачкова е наясно, че няма как напълно да заличи белезите на времето, но пък разчита на специалистите да освежават максимално външния й вид.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: