Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Илиева минала през много мъки, за да роди дъщеричката си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:37 / 12.07.2021Коментари (2)483
©
Мария Илиева е изкарала изключително тежка бременност, научи "Уикенд" от нейни близки. Певицата е минала през 9-те кръга на ада, за да дари с живот своята дъщеричка София. Момиченцето дойде на бял свят в края на юни, а през 9-те месеца, докато го е носела, майката е наблюдавана лично от шефката на отделението по патологична бременност в една от частните АГ болници в София, за да не го изгуби.

Огромната част от времето, в което е била бременна, Мария Илиева е трябвало да лежи за задържане на плода, твърдят запознати. Това се налагало, тъй като имала проблеми, а и на нейните 43 години нямало как лекарите да са сигурни, че може да износи здраво бебе. Именно затова звездата изчезна от общественото пространство още през октомври – в момента, в който е станало ясно, че очаква дете.

Последното й появяване в медия преди бременността беше през септември в "Шоуто на Николаос Цитиридис" по Би Ти Ви. След това Илиева е била забелязана на сватба, придружена от бъдещия татко – бизнесмена Александър Междуречки. Това е станало в началото на октомври. Дни по-късно певицата е пропуснала премиера на филм на Петя Дикова, в която самата тя участва. Прости сметки показват, че точно 9 месеца по-късно се е родила дъщеричката й София.

Това означава, че в дните около премиерата е станало ясно, че Мария е бременна и трябва да пази леглото, ако иска да роди бебето здраво. Пандемията допълнително усложнила положението. Звездата треперела от притеснение, че може да се зарази и това да се отрази на детето. Затова с месеци избягвала срещите с външни за семейството й хора.

Именно на тежката бременност се дължи дългото отсъствие на Мария Илиева от всякакви форми на обществен живот, включително и от социалните мрежи. В рамките на няколко месеца тя си позволи само едно включване от профила си в Инстаграм, като каза, че била в Маями по работа. Заради това се заговори, че таткото на бебето е американец или поне българин, който живее в Америка.

Към днешна дата е ясно, че това не е вярно. А дали звездата наистина е била в САЩ? По-вероятно е да е казала това само за да отклони вниманието на клюкарите от себе си. Според слуховете, певицата въобще не е пътувала. Позволила си е да напуска дома си само за да ходи на медицински прегледи, а през втория месец на бременността е отделила няколко дни и за да участва в снимките на сериала на БНТ "Порталът", където изпълнява ролята на Йорданка Христова.

Това доброволно отшелничество приключи чак към 9-ия месец на бременноста, когато детето вече е било извън опасност. Именно тогава Мария Илиева започна отново да се появява в медиите, разказвайки колко прекрасен е таткото на бебето и колко щастлива се чувства тя до него.

За края на бременността звездата остави и записа на своя нов клип – кавър на песента на Лили Иванова "Остани тази нощ", която беше включена в "Порталът". Първоначалната идея е била клипът да се снима по-рано, но състоянието на майката наложило забавяне и той излезе чак когато приключваше излъчването на продукцията.

За щастие, проблемите през бременността вече са минало, а Мария и мъжът й Александър вече се радват на хубаво здраво детенце. То се роди с идеално тегло от 3,5 кг и ръст 50 сантиметра, а майката изказа горещи благодарности на шефката на отделението по патологична бременност, която й е помогнала да износи детето. То бе посрещнато от болницата с торта със златни орнаменти, от която, разбира се, няма как да си хапне. Майка му обаче може да й се наслади с чиста съвест, че я заслужава след толкова мъки, през които е преминала, докато роди.

Звездата има и по-голямо дете. Това е 3-годишният й син, който носи също име като актуалния мъж до нея – Александър. Бащата на детето – Георги, е много по-млад от звездата и се раздели с нея много скоро след раждането.

Още по темата: общо новини по темата: 2343
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/391 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.07.2021 г.
0
 
 
А защо не бяхте в Габрово на карнавала през месец май, за да снимате как се вихреше на концерта на площада пред няколко хиляди публика, заедно с Любо и Графа ?!?
Aнонимен
на 12.07.2021 г.
0
 
 
да и затова не спираше да се подвизава напред назад по телевизии и други събития
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: