Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Майли Сайръс: Бях съдена прекалено строго
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:58 / 20.05.2023Коментари (0)309
©
Майли Сайръс се появи на корицата на новия брой на британския Vogue. 30-годишната певица е заснета за фотосесията от Стивън Майзел.

В интервю тя разказва за личния си живот, за новото си гадже Макс Морнадо, за отношението си към професията и славата и за това колко се е променила напоследък. Ето някои от откровенията на звездата:

За образа на силната и успешна жена в шоубизнеса

"Това е толкова банално. Единственото нещо, което не бих искала, е интервюто ми да се превърне в оплакване от това, че съм жена в мъжка индустрия. Не ми се иска това да е разказ за овластяването на жените. Аз съм олицетворение на женското овластяване. Не е нужно да се застъпвам за него", споделя Майли, цитирана от БГНЕС.

За славата и успеха на песента "Flowers"

"Може би в момента съм номер едно, но е на път да стана номер 2. Нищо не е вечно. Много от заглавията [напоследък] гласяха: "Това е моментът на Майли". А аз си помислих: "Точно това се случва в момента. Това е един момент и той ще свърши. Това не е песимизъм. Просто е честно и това ме устройва. Всъщност ми харесва. Вече съм билa в Райската градина и съм опитала червената ябълка, но това никога не ме е карало да се чувствам добре".

Песента Flowers на Майли Сайръс пожъна огромен успех, като събра 100 милиона стрийма в Spotify и дебютира под номер едно в Billboard Hot 100. Феновете на певицата предположиха, че този "химн на отмъщението" и любовта към себе си е послание към бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт. Песента наистина включва препратки към конкретни събития, които Майли е преживяла с Лиъм - като например факта, че домът им в Малибу е бил унищожен от горски пожар през 2018 г. Песента "Flowers" (Цветя) е включена в новия албум на Сайръс "Endless Summer Vacation" (Безкрайна лятна ваканция).

За зрелостта

"В момента не търся внимание, просто си седя тук като 30-годишна зряла жена. Привличах вниманието към себе си, защото се дистанцирах от персонажа, който играех. Всеки, когато е на 20 или 21 години, се опитва да докаже на всички, че не е като родителите си, че това е самият той. Години наред носех вина и срам заради това колко спорове предизвиках и колко разочарование причиних на другите. Сега, когато пораснах, осъзнавам колко сурово са ме съдили. Като дете възрастните бяха строги към мен, а сега, когато съм възрастен, осъзнавам, че аз самата никога не бих съдила сурово едно дете. Разбира се, когато бях на 20 години, бях точно като всички 20-годишни. Мислиш си, че си възрастен, но сега осъзнавам, че съм бил просто диво хлапе".

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Строежът на АМ "Хемус"
Първа лига сезон 2023/24
България в еврозоната
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: