Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любов и авантюри за три зодии днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:48 / 13.09.2018Коментари (0)1132
©
Хороскоп за днес, 13 септември:

Овен

Днес Овните се стремят към емоционални контакти и изразяване на своите чувства. Семейните проблеми може да минат на заден план, отстъпвайки място на професионалните. Първата половина на деня благоприятства за общуването с важни хора, в това число и с началството. Успявате да запазите достойнството си в деликатна ситуация. Появява се възможност за увеличаване на благосъстоянието. Главното е да не губите мярката.

Телец

Отношенията между Телците и техните избраници са добри и топли, тъй като съперниците са решили да ви оставят за известно време на мира. Натрупалите се проблеми може да отнемат времето ви през втората половина на деня. За постигането на успехи във всякаква дейност ви е нужна способността да претворявате идеите в живота, остър ум, висок интелектуален потенциал и решителност. Днес много Телци успяват да се реализират и да получат материално възнаграждение.

Близнаци

Склонността ви към илюзии в отношенията с любимия човек може да доведе до крах на надеждите. Избягвайте напрежението в отношенията с децата-тийнейджъри. Можете да решавате спорните въпроси само в атмосферата на любов и уважение. През втората половина на деня може да получите ободряващо известие или изгодна поръчка. Възможно е да се появи възможност да подобрите материалното си положение през следващия месец.

Рак

Този ден може да бъде отбелязан с нови срещи и неочаквани познанства. Най-отчаяните Раци могат да се решат на смяна на жилището или партньора. Този ден може да премине доста напрегнато. На мнозина им е трудно да запазят самообладание и работоспособност. Едва ли може да реализирате плановете си и да спечелите пари.

Лъв

Гневът и жалостта в любовните отношения са противопоказни. Изпитанията, приготвени ви от съдбата, ви е по-лесно да понесете заедно с близки хора. Упоритостта, проницателността и умението ви помагат да преодолеете препятствията и преградите. Финансовото ви положение е неустойчиво. Вашите представи не съответстват на реалното положение на нещата.

Дева

При много Деви се увеличава самоувереността и оптимистичната визия за бъдещето. Съществува вероятността на Девите да се наложи да решават домашни и лични проблеми, които да изместят на заден план работа им. Бъдете по-внимателни при избора на партньорите си, тъй като освен собствените усилия в скоро време може да ви потрябва и тяхната помощ. Проявявайки реалистичност и внимание, Девите не искат да зависят от нечие разположение, затова и разчитат само на себе си.

Везни

Не очаквайте от избраника нищо свръхестествено и не планирайте нищо предварително, но бъдете готови веднага да реагирате на ситуацията. След малък стрес всичко трябва да си застане на мястото и в душата ви отново да се възцари мир и покой. Оформяйте своевременно нужните документи и обсъждайки професионалните проблеми, отчитайте пожеланията на партньорите и колегите, но не се водете по акъла им.

Скорпион

Днес Скорпионите са преизпълнени с желания и идеи. Събитията от деня искат от представителите на този знак мярка във всичко. Нейното превишаване граничи с много неприятности. Възможно е Скорпионите през целия ден да се разкъсват между работата и дома, опитвайки се едновременно да изпълняват семейните и професионалните си задължения. Не хранете илюзии относно предаността на подчинените ви хора.

Стрелец

Вероятно е да получите приятни известия или подарък от близък човек. Не е изключено поради непредпазливи изказвания или емоционален порив в действията си да се превърнете в мишена на нападки. В професионалната сфера през деня се наблюдава изключително силна зависимост от партньорите в бизнеса, доколкото всички проекти се осъществяват само при тяхното непосредствено финансово участие.

Козирог

Не си заслужава да предявявате към партньора си завишени изисквания. При общуването избягвайте повишения безапелационен тон. За да избегнете неприятностите в работата не трябва да посвещавате никого в своите проблеми и планове. Погрешната представа за партньора си или невярна оценка на ситуацията може да повлече след себе си финансови загуби.

Водолей

Днес е вероятно получаването на неочаквано известие или проблем, свързани с неизпълнени клетви или обещания. Усилва се вашата енергетика и способността ви да влияете на другите. Въпреки че Водолеите не ламтят за слава, признание и пари, успехите в дейността и творчеството ги радват и укрепват увереността във възможностите им. Не допускайте грешки при оформянето на финансовите документи: те ви струват твърде скъпо.

Риби

Не се старайте да бъдете активни и настойчиви в любовните си отношения, не пришпорвайте събитията. Стремежът към свобода и независимост изостря отношенията в работата и семейството ви. Денят е отбелязан с грешни представи на Рибите за реалността и неспособността да съпоставят в дейността си желаното с възможното.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: