Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любими участници в "Игри на волята" изгледаха заедно финала, но имаше и липсващи!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:07 / 06.12.2021Коментари (0)532
© Инстаграм
Сезон три на "Игри на волята" приключи, но продължават въпросите за отношенията между някои участници. Безспорно женските раздори бяха доста очаквани от някои, но те не бяха много. Видяхме противоречия между Красима и Елизабет, но също между Мани и Паулина. Именно този скандал между двете, когато певицата отстрани бургазлийката от играта, бе един от най-грозните в сезона. Двете се обиждаха, но най-неприятни бяха изказванията на Мани, която се опита да захапе Паулина за физическите ѝ дадености.

Поли заяви пред Vbox7, че за нея Мани е едно истинско зло, а в живота не би се срещнала с такъв човек, защото са тотално различни. Същото се отнася обаче и до една друга мацка от трети сезон. Паулина и Семира определено не се харесаха, а това ярко си пролича през почти цялото време. Паулина ни сподели, че с нея също не се чува и вижда, не поддържа никакъв контакт, а Семира я отследвала от социалните мрежи, както и Стратимир. "Не мога да кажа нищо лошо за нея, но тя го е правила за мен. Безинтересна ми е.", каза ексклузивно за Vbox7 талантливата певица.

Семира пък ни сподели, че за нея Поли била много индивидуален играч. Тя си беше добра в индивидуалните битки, но когато трябваше да играем отборно, всеки път тя създаваше напрежение – тя викаше, даваше акъл, а това не се хареса на много хора, в това число и на мен. Доста често Стратимир ме нападаше, защото ѝ отвръщах понякога и заядливо. Така се създадоха проблемите – обвиняваха ме, че приемам нещата твърде лично, а това не беше така", заяви Семира по адрес на Паулина.

Възможно е обаче на тази среща двете красавици да са имали шанс да поговорят, за да подобрят отношенията си, но това остава в сферата на догадките. Двете бяха на събирането с част от участниците, които гледаха финала  на "Игри на молята" заедно. Поне това виждаме от снимка, която сподели Семира в Instagram. Голяма част от финалистите са се събрали, но се вижда, че някои ключови лица са липсвали.

Красима не е присъствала на събирането, но причината не е ясна. Припомняме, че именно тя и Елизабет имаха неприятен сблъсък на характери и определено не си паснаха. "За Красима единственото, което бих казала, е, че пред и зад камерите не е един и същи човек. Приключвам темата до тук", заяви пред нас по-рано Елизабет по адрес на Красима. 

"Единственото нещо, заради което не успях да спечеля, е предимството, което Елизабет даде на Кремена. Мисля, че показах, че аз бях и по-добра в тази битка, както казаха и водещите. Ако не беше предимството, нямаше да се случат така нещата", заяви пък по-рано самата Красима за отношенията между двете.

На събирането не са били също Симеон, който завърши втори, Мартин, както и Мани. От сторита се видя, че Мани е била по купони и не се е задържала пред екрана. Милена и Соня също не са били на партито, но и Валентин, който обаче със сигурност е гледал, но от Лондон.

Още по темата: общо новини по темата: 2977
04.10.2022 »
24.09.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/497 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: