Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лъжливи надежди и разочарования за една зодия днес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:12 / 09.03.2019Коментари (0)757
©
Хороскоп за днес, 9 март 2019 година:

Овен

Вашите любовни отношения придобиват тайнственост. Дори в тях възниква нещо мистично. В семейството на Овните може и да възникват свади, възможни са и други дребни неприятности. Възможно е днес да замислите изменения в работата си, с което да шокирате колегите си и да предизвикате недоволството на началството. Не трябва да се чака забогатяване на момента, но е възможно постепенното увеличаване на доходите.

Телец

Възможно е днес да срещнете непознат човек и още от първите думи да намерите общ език. За ефективното общуване с близките трябва да се научите да говорите на техния език, т.е. да говорите така, както те биха желали – тогава те може да ви чуят. Не бързайте с изводите, не се концентрирайте само върху едно предположение, отчитайки всички възможни типове работни хипотези.

Близнаци

Възможно е съперникът ви да започне да ви преследва. Вероятни са сериозни психологични конфликти и изясняване на отношенията с близките. При решаването на професионалните задачи сте способни да проявявате такава гъвкавост, че винаги да излизате "сухи от водата“. Не бъдете разточително щедри с приятелите и близките си, склонността да "хвърлите прах в очите им“ може да ви разори.

Рак

Романтичните ви отношения могат да минат на заден план. Но сътрудничеството с жените, независимо от пола ви, се развива успешно и спокойно. Жените от старшето поколение могат да ви дадат много полезен съвет. Препоръчва ви се да се вслушате в него. Може да очаквате промени в службата, инициатор за което сте самите вие, особено ако сте ръководител.

Лъв

Не е изключено любимият човек да ви повярва и да ви се усмихне щастието в личния живот. Вие сте предани на приятелите и на тези, които обичате. Звездите ви предвещават успех и процъфтяване на избраното поприще. Във финансово отношение може да имате големи успехи, както и големи провали, днес няма да съществува златната среда.

Дева

Много Деви са раздразнителни и мнителни. Звездите съветват Девите – жени да обърнат внимание на взаимоотношенията си със своя спътник. Може да почувствате известна умора и желание да се оттеглите в сянка, фактите говорят за негативни промени във финансовото ви положение.

Везни

Възможни са лъжливи надежди и разочарования. Отношенията с избраника може да се усложнят поради ревност или несбъднали се очаквания. Използвайте дипломацията, красноречието и убедителността при решаването на вероятни конфликти. Не давайте воля на емоциите и не влизайте в спорове. По възможност избягвайте важните и значими дела.

Скорпион

Уважението, дружбата и привързаността, колкото и силни да са, не могат да удовлетворят Скорпионите, ако в тях не присъства силно еротично влечение. През първата половина на деня може да почувствате известна меланхолия, при това без повод. Този ден ознаменува нов етап в работата на болшинството представители на този знак. Ден за общуване, сключване на сделки и договори.

Стрелец

Звездите ви съветват да се откажете от стандартния подход към любимата работа и да проявите изобретателност и фантазия в любовните отношения. Възможно е Стрелците да се гордеят със себе си или своите близки. Бъдете по-скромни. Не афиширайте успехите си. Първата половина на деня е благоприятна за делово общуване и установяване на нови отношения. Звездите ви предричат поддръжката на влиятелни покровители.

Козирог

Личният ви живот е изпълнен с тревоги, противоречия и взаимно недоволство. Не влизайте в конфликт с никого, сдържайте се и не изразходвайте жизнените си сили за дреболии. Възможен е конфликт с началството поради вашето нежелание или неумение да признаете съществуващата йерархия. Крайният резултат на дейността ви зависи от вашето настроение и увлечението от общото дело.

Водолей

Не се препоръчва взимането на важни решения по сърдечните въпроси. Не скривайте своите замисли и планове от надеждните си приятели. Днес ви е трудно да постигнете замислените цели поради ваши невнимателни изказвания или излишна ексцентричност. Не са изключени финансови загуби.

Риби

Влюбените Риби могат да се почувстват на висота, могат всичко и всичко им се отдава. Мнозина чувстват незрима поддръжка и защита. Околните забелязват и ценят вашите потенциални способности за човешко общуване, търпимост и чувство за хумор. Внимавайте със своето здраве, тъй като са възможни травми. Няма да се успокоите докато не достигнете набелязаните върхове. Осигурен ви е успеха там, където трябва да се ръководят хора /училища, болници, транспорт, индустрия/. Бъдете предприемчиви, може да преуспеете в солидни начинания, да разполагате с много пари, но в същото време да сте загрижени за своето име и репутация.

Още по темата: общо новини по темата: 559
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/94 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Община Благоевград има гигантска финансова дупка
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: