Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Лили Иванова: В България никой не ме зачиташе, издадох първата си плоча в Румъния
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:17 / 07.07.2016Коментари (2)350
©
"Първата ми плоча издадоха в Румъния, а не в България", казва Лили Иванова в интервю по bTV.

Примата разказа, че първата й изява била със селски оркестър, който я потърсил в родния й град Кубрат. Музикантите чули, че някаква медицинска сестра пее и я поканили. След участието тя тръгнала за София. В столицата обаче я пратили да пее в ресторант "Сините камъни" в Сливен, но Лили Иванова отказала и се прибрала в Кубрат.

Върнала се отново в София, за да се яви пред "Концертна дирекция". Срещнала се със сина на своя учител по пеене, който й казал, че е луда да има амбиции да пробие в столицата. Бъдещата звезда обаче му посочила магазин за цветя и казала: "От тук ще ми купуват цветя".

Когато дойдох в София знаех какво искам. Бях наясно. Дошла съм в София да стана певица. В България никой не ме зачиташе, затова издадох първата си плоча в Румъния", разкри още певицата.

"Ако някой е злословил по мой адрес, не слизам на нивото му. Чувала съм, че комунизмът ме е създал. Той не ме е създал, той не може да ме създаде. Просто съм живяла по това време. Сега имаме демокрация, нека да се самосъздадат и други като мен".

"Политиците тогава и сега са различни, но и си приличат. Не разбирам от политика, но знам кое е хубаво и кое е лошо. Моите симпатии са към Бойко Борисов, само това мога да кажа.

И аз се чудя как от трета категория певица станах Лили Иванова. Не е станало само да седя и да си мисля, че съм най-великата. Това е моята работа. Работила съм и като медицинска сестра, но съдбата реши да не се занимавам с това.

Този свят е прекрасен, защото ние трябва да си го направим прекрасен. Ако чакаме някой да ни го направи, няма да стане. Вярвам, че всеки има път, това е съдба. Когато аз стъпвам по земята или вие, моите са по-големи или по-малки. Никой не може да мине по моя път. Той е предначертан още от раждането. Аз вярвам в това нещо.

Вярвам в Господ, но не ходя по църкви и спазвам правилата. Те са нещо много важно, защото рано или късно те чукват по главата", заяви още Лили Иванова.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Красивите дървета около пазара до Стадиона загиват! Не са подкастряни откак са засадени. Ако това се направи, те ще бъдат спасени.Моля отнесете проблема до отговорния фактор.
на 08.07.2016 г.
+1
 
 
Талант и много труд, това е със сигурност тайната на нейния успех! Шапки долу!
+1
 
 
Лили много отдавна се е доказала! Освен амбиция и майсторство с невероятния си глас в пеенето, тя показа през всички десетилетия нечувано и невиждано постоянство, фантастичен професионализъм!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Природни стихии
Мигранти и бежанци
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: