Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Летни забавления и СПА за цялото семейство в Родопите и "Спа Хотел Персенк"
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:10 / 17.06.2023Коментари (1)211
Открийте неповторим комфорт и се отдайте на забавления в "Спа Хотел Персенк". Модерни стаи и апартаменти, заведения за хранене и развлечения, СПА център и термален аквапарк са на ваше разположение за една незабравима почивка в Девин. За лято 2023 термален аквапарк Персенк ще отвори врати на 24 юни /събота/.

Планирайте следваща си почивка в Девин – в "Спа Хотел Персенк" 

Температурите непрекъснато се повишават, а лятото е вече на прага. Всичко това ни кара да мислим за почивка и забавления. Ако сте в търсене на добър спа хотел с аквапарк, "Спа Хотел Персенк" ще ви очаква. Хотелът е разположен в един от най-магичните региони на България – Родопите, и по-точно в Девин – малко градче, известно със своите минерални води и чист въздух. 

През годините името на хотела се утвърди като гаранция за отлично обслужване, модерни удобства и сърдечно гостоприемство. Екипът на "Спа хотел Персенк" винаги е бил воден от желанието да откликне на всички нужди и желания на гостите, да се погрижи за тях с усмивка и да превърне времето в хотела в незабравимо преживяване. 

"Спа Хотел Персенк" предлага идеалната комбинация от комфорт, приятелска атмосфера и водни забавления, които ще превърнат вашия престой в истинско удоволствие.

Комфорт за цялото семейство в прегръдката на планината 

Хотелът предлага различни типове стаи и апартаменти, оборудвани с всички нужни удобства, за да се чувствате като у дома си. Помещенията са с прекрасна гледка към планината, Девин и градината на хотела. 

СПА центърът в "Спа Хотел Персенк" разполага с вътрешен минерален басейн, детски басейн, топло джакузи, сауна, парна баня, инфраред сауна, солна стая и зона за релакс. Всичко това го прави идеален вариант за търсещите хотели спа. Като гости на хотела, ще имате възможност да се потопите в свят на блаженство и релакс. 

За да бъде почивката ви пълноценна, "Спа Хотел Персенк" предлага различни атракции като АТВ и велосипеди. Хотелът разполага с 2 ресторанта, съчетаващи изящество и стил, енотека, лоби бар, кафе-сладкарница, нощен бар и боулинг. 

Забавления за малки и големи в "Термален Аквапарк Персенк" 

Екипът на Спа хотел Персенк винаги се е стремял да предложи на гостите си 5-звездна наслада, а не просто настаняване. Доказателство за това е и Термален Аквапарк Персенк, който бързо се превръща в любимо място за забавления на всички посетили го. Наличието на аквапарк прави "Спа Хотел Персенк" отличен избор за всички, които търсят незабравимо преживяване, а самият аквапарк чудесно допълва концепцията на хотела за отдих и незабравим релакс. Водата е добре позната със своите лечебни свойства, а температурата ѝ в басейните варира между 26 и 32°C. 

Термален Аквапарк Персенк  без съмнение е предпочитано място от гостите, които търсят активна почивка. Разположен е в близост до хотела, а на територията му има басейни с Беденска минерална вода и заведения за хранене. Някои от басейните са с водни пързалки, а заведенията предлагат храна за всеки вкус, летни напитки и освежаващи коктейли. Ако сте в Девин или планирате вашата следваща почивка в региона, имате възможност и вие да се потопите в света на водната забава в Термален Аквапарк Персенк. 

"Спа Хотел Персенк" приветства лятото със специални пакети. Пакет “Аква почивка" 2023 съчетава релаксираща почивка в хотела с вълнуващи забавления в аквапарка. С този пакет си осигурявате безплатен вход и шезлонг за Термален Аквапарк Персенк. 

Всички са добре дошли, за да изживеят едни незабравими дни в Термален Аквапарк Персенк, който отваря на 24 юни 2023 г . 

За повече информация и резервации, посетете https://persenk.eu/.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 17.06.2023 г.
0
 
 
Посетихме го в началото на 2020 беше добре. 5 звезди е, цените бяха добри.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Катастрофи в България
Специализирани полицейски операции в страната
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: