Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Краси Радков се стопи драстично
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:27 / 12.09.2022Коментари (0)352
©
Актьорът Краси Радков продължава да се вталява. Комикът не се изкушава да развали строгия си хранителен режим и изглежда все по-добре. Шишо Бакшишо започна пълната си промяна преди повече от година, като успя да свали около 25 килограма и големия си корем, но сега е стопил още около 10 кг, пише "Уикенд". 

Радков изглежда повече от добре и си личи, че се радва на новото си тяло. През уикенда Краси бе водещ на събитие край Мелник, където ще се появят модерен хотел за отдих и почивка, къщи и места за забавления. Комедийният актьор е видимо подмладен и на 51 години е по-слаб, отколкото когато беше на 31 лазарника. Гвоздеят от "Шоуто на Слави" е влязъл във форма с диета "Зоната", която му препоръчал колега. На този начин на хранене го открехна колегата Руслан Мъйнов, който свали повече от 20 кг от наднорменото си тегло и успя да запази резултата, който вижда ежедневно на кантара.

"Лесно е да отслабне, но най-трудно е да задържиш теглото. Всеки, който е имал проблем с килограмите го знае. Този "йо-йо ефект" е много често срещан при бързото вталяване. Краси и Руслан отслабнаха бавно, но трайно, както е правилно" – коментират близки до актьорите.

Основателят на храненето в "Зоната“ Бари Сиърс е категоричен, че мечтаното тяло е въпрос на правилна хранителна формула. На практика той доказва твърдението, че "математиката на хранене“ е разковничето на мечтаната фигура и здравословния баланс. Това е много елегантен начин да се "вкара в режим" по уникално прост и естествен начин хормоналната система на всеки човек, и това да доведе до хармонизирането на целия му организъм, да го накара да започне да функционира правилно. Всъщност "Зоната" е балансираща хормоните диета.

Диетата инструктира и стимулира хората да се придържат към ядене на определено съотношение от 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Като част от диетата, въглехидратите трябва да имат нисък гликемичен индекс, което означава, че осигуряват бавно освобождаване на захар в кръвта, за да ви заситят за по-дълго. Протеините трябва да са постни, а мазнините трябва да бъдат предимно мононенаситени. Нищо не е строго забранено в зоновата диета. Въпреки това, някои избори на храни се считат за неблагоприятни.

Радков се е лишил от похапването на хляб, тестени изделия и продукти от бяло брашно, както и  картофи, банани, грозде, стафиди, сушени плодове, бонбони, сладкиши, бисквити и безалкохолни напитки. Това е разковничето на отслабването на подчинения на Слави Трифонов, който продължавал да се придържа към режима си и се заричал да смъкне още няколко килограма.

Още по темата: общо новини по темата: 5826
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/971 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: