Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Комунисти, не спорете за морала на Нинова и Гергов, извинете се!
Автор: Любомир Минчев 13:14 / 21.06.2019Коментари (21)777
© Канал 3
Корнелия Нинова обезсмисли поредния конгрес на БСП с хрумването да оттегли оставката си. Не беше никак красиво, но другарите с дебелите портфейли останали с пръст в устата, както се изрази самата Корнелия. Омитайте се, партията не е за продан, каза им другарката и отмени точка втора от дневния ред на конгреса – гласуване на оставката й.

Корнелия отмени сама себе си, но постъпката й беше приета за невиждано геройство от мнозинството в червените редици, които свещ палили да не се отлепя от партийното кормило – а се махне и партията ще се забие в близките скали.

Старият комунистически трик влезе в употреба – организациите по места почнали да пишат трогателни писма, че си искат ездачката и никой друг. Чела ги Корнелия със сълзи в очите и накрая взела съдбоносното решение да натрие носа на олигархията. Най-вече на другаря Гергов, за чийто портфейл стана дума на конгреса. Затваряй го и вън, посъветва го Нинова.

И какво стана. Гергов и другарите му по портфейл подсмърчат отвън, а Корнелия обяснява що е морал и достойнство. След изборната загуба на евровота било морално и достойно Корнелия да подаде оставка и така направила. Само че ситуацията се променила и спешно се наложило да се търсят друг морал и друго достойнство.

Смяната на морала и достойнството според ситуацията. Някои нарекоха това дребно мошеничество. Никак не е дребно. Това са моралът и достойнството на комуниста – според ситуацията. Огромна измама.

Да спорим чий морал е за предпочитане – на Гергов или на Нинова, е нонсенс. Това е умствено извращение. Дали партията ще попадне в ръцете на политически търгаши като Гергов или ще продължи да я води "моралната“ Нинова е едно и също. Тя е натоварена на самосвал без спирачки и лети към забравата си, както се изрази един анализатор.

Това е партията на разлома. Огромен разлом между нормалните хора и червената "Визия за България“. Разлом дори между партията и онези хора,изповядващи леви идеи и пъплещи към Бузлуджа с надеждата, че ще открият морала я на Нинова, я на Гергов.

В този разлом е изсипано всичко – лагерите на смъртта, Народния съд, убийствата без съд и присъда, аплодисменти за фашизма – когато Сталин се пазареше с Хитлер за подялбата на Европа, идеологическо обезпаметяване на един народ за 45 години, национални катастрофи и фалити.

Е, може ли за такива чудовищни престъпления да има прошка, без извинение. Кой се е извинил и как го е направил, та не сме го чули – Живков, Милко Балев, Лилов, Младенов, Виденов, Първанов, Станишев, Нинова, Гергов. Кой, по дяволите?

Комунистите не проявиха никакво уважение към хората, които помнят, които са страдали, които жестоко унижиха и избиха. Винаги са показвали своя морал – според ситуацията. И сега спорят морално ли е постъпила Нинова – поредната сламена фигура, сложена да вози партията на самосвала. Никой не се интересува какво точно е направила Нинова. И за комунистите важи законът, според който комунистическият режим е обявен за престъпен. И сега наследниците на престъпниците ни натякват, че били по-морални. Първо се извинете!

Още по темата: общо новини по темата: 47
28.09.2020 »
26.06.2019 »
25.06.2019 »
25.06.2019 »
12.06.2019 »
12.06.2019 »
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Комунист да се извини?! Вие добре ли сте? Мълчанието на агнетата...
-3
 
 
Значи управихме апартаментите и къщите за гости и се захванахме с Нинова.Явно някои хора им е по интересна БСП от държавата.Кретени.
+4
 
 
В статията за Альоша ,бсп рските троли са много активни,но в тази за техните лайна ще мълчат ,като мПутки. По минусите ИМ ще ги познаете :)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: