Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Kомпозитор разобличи продуцента на Денис Теофиков
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:45 / 29.10.2021Коментари (0)354
©
Израелският композитор, певец и продуцент Ави Бенеди е поредният колега на загиналия млад певец Денис Теофиков, който скочи срещу продуцента на младия талант Николай Пашев. Бенеди разказа за запознанството си с талантливото момче и призна, че преди време бил предложил на Теофиков договор към неговия лейбъл. Така обаче до подписването му не се стигнало по неясни причини. Ето какво написа Ави за Пашев, който според думите му е погубил Денис:

"Трудно ми е да говоря за това, познавам много добре бащата на Денис, който е много добър музикант. Преди Денис да подпише с бъдещия продуцент Пашев, той и баща му бяха при мен в моето студио в София. Веднага видях таланта му и го помолих за продуцентски договор, с който би станал известен по целия свят с помощта на моите контакти! Но не знам защо, по дяволите, той реши различно. Много добре си спомням колко срамежлив и колко културен беше, срамуваше се да каже дума. След тази среща не се чух с Денис и баща му. Дори не получих анулиране по телефона на договора! Без значение как.

Две години по-късно бях поканен на концерт в Пловдив от моя партньор Пайнер. Когато пристигнах там видях много мои колеги да ме поздравяват и прегръщат, но когато видях Денис, той ме игнорира. Избухнах и казах на Денис, младият Джъстин Бибър, не забравяй от къде идваш и остани на земята, или трябва да те науча как да поздравяваш хората? Той ме погледна и аз забелязах колко неудобно се почувства, дори баща му се приближи и ме прегърна, извини ми се! Някак си знаех, какво промени Денис.

Това не може да бъде негова воля. Той не е такъв. Разпознавам хората от първия път и знам кой какъв е. Денис беше различен. Ако знаех, че проблемът е в Пашев и тормози Денис, защото му трябват пари, бих му помогнал, като на малък брат. Никога нямаше да го оставя, защото не съм тиранин, не съм алчен за пари и власт. Аз съм като всички хора, обикновен и добър. А ти сега чувстваш ли се по-добре, колега Пашев? Не знам какъв човек си, мислех те за добър човек! Оценявам много и съм ти благодарен, че ми помогна с вокалите на песента ми с Анелия "Хубав е животът“, но тогава вероятно си бил друг човек. Всички искаме да успеем в живота, но трябва да останем хора! Сигурен съм, че Денис приключи така заради теб.

С Емрах нямаше как да стане, намеси се Тони, а с Денис го направи, защото баща му не беше много заможен и се почувства силен. Но ако бяха при мен играта щеше да е различна и той щеше да е различен! Срамувай се от себе си Пашев. Просто нямам думи! Не мога да спя от 4 дни! Когато чух новината от моя певец Жокера, спрях голям запис и започнах да плача като малко дете. Плачех като малко дете цял час. Господи, моля те, кой е виновен за смъртта му, моля те, прокълни го и го накажи! Амин“!

Още по темата: общо новини по темата: 31
17.04.2024 »
09.02.2024 »
07.10.2023 »
22.09.2023 »
30.08.2023 »
12.08.2023 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Либерализъм и консерватизъм в Европа
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: