Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-предпочитаните спортове в България?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:26 / 26.02.2021Коментари (0)554
©
Светът на спорта е изпълнен с обрати, съперничество, най-различни вражди между новите атлети и най-вече положителни моменти за всеки истински фен. И макар и всяка страна да се опитва да се похвали с най-добрите фенове, не е тайна за никого, че родните запалянковци отдавна са достигнали най-високите нива на забавление. Но кои спортове печелят най-често вниманието им? Нека обърнем внимание на предпочитанията:

Със сигурност в момента няма човек, който за пореден път да не обръща внимание на Григор Димитров и неговият сериозен старт на сезона, особено след като сега се радва и на вниманието на световните медии. Григор обаче не е единственият атлет, заради когото тенисът е толкова важен. Всеки почитател вече знае кои са специалните имена в този спорт и с голямо удоволствие ще наблюдава развитието между триото Федерер, Джокович и Надал. Всеки от тях се бори за първото място, а добрата новина е, че родният хасковлия винаги намира начин да обърка сметките на шампионите.

Ако обърнем внимание на огромното разнообразие от волейболни лиги, практически ще останем без  време, за да гледаме какъвто и да било друг спорт. Волейболът, макар и мнозина да смятат футбола за особен лидер, спокойно може да предложи не само разнообразие, но и достатъчно изненади. Веднага ще открием наличието на няколко първенства само в Русия, продължаваме със силна активност в Европа, включително и България, интерес и внимание ще забележим в Бразилия, както и САЩ. А освен това ще се радваме не само на професионални мъжки отбори, но и на професионални женски такива.

Всеки спортен запалянко веднага ще сподели някои от златните моменти на български баскетбол. Днес родната лига е малко по-скромна и ще видим ограниченото присъствие на отбори, но това по никакъв начин не означава, че сме лишени от внимание. Родното баскетболно първенство е запазило само хегемоните си и лишава феновете от прелюдия, всяка битка става все по-интересна и вълнуваща. Ако искате да направите спортна прогноза на баскетбол, както и на всяка друга от изброените дисциплини, препоръчваме да се запознаете малко по-подробно с всичко за лицензирания сайт ЕФБЕТ, както и някои от специалните функции за контрол на риска, интересните бонус предложения и дори по-добрите коефициенти. Препоръчваме да се фокусирате върху другите интересни предложения, които са налични в портфолиото на оператора.

Бойните спортове стават все по-популярни, през последните години станахме свидетели на редица класни мачове, в които участваше и Кубрат Пулев. Днес мнозина очакват професионалните боксови прояви на Тервел, а покрай двамата братя все повече фенове обръщат внимание и на останалите атлети в бокса. Разбира се, боксът не е единствен и все повече почитатели на адреналина ще се фокусират върху смесените бойни изкуства, демонстрирани на американската арена на UFC. Едва ли има човек, който да не е обръщал внимание на гладиаторите в този спорт. Всеки вече познава Конър МакГрегър, г-н Нурмагомедов и още редица други майстори. Благодарение на малкото правила и широкият спектър от прилагани бойни изкуства, гладиаторските битки са предпочитан спорт от мнозина.

Ако има спорт, който стои на върха на тази класация, това задължително ще бъде футболът. Спортният крал отдавна ни е показал, че можем да станем свидетели не само на 90-минутни зрелища, но и на разкриването на играчи, които по един или друг начин оставят следа в този спорт. Разбира се, не очаквайте, че фокусът остава върху големите евро турнири, в които шампионите премерват сили, родният футбол отдавна може да се похвали като предизвикателство, което е върнало интригата и всяка следваща среща е в позиция да обърне класирането. Хегемоните в родното първенство отдавна падна и към този момент, трофеят е все още ничий, точно от този резултат печелят само феновете. А добрата новина е, че вече можем да гледаме не само български футбол, но и европейски, при това в пълната му прелест. Напомняме, че запалянковците могат да се възползват и от опцията за пряко предаване, която им позволява да гледат срещата през цялото време от платформата на родния оператор.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Политическо противоборство в САЩ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
газови доставки
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: