Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Кои са най-полезните бетинг функции на пазара
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:00 / 20.05.2021Коментари (0)568
©
Индустрията за спортни прогнози и казино игри, продължава да отчита своя сериозен възход. Вече забелязахме разработването и интегрирането на нови и полезни  функции, но по всичко личи, че през  следващите месеци ще има и още иновации. Благодарение на модерните технологии, всеки оператор се опитва да направи играта много по-приятна и вълнуваща. Анализаторите ни показват, че Bwin има полезно ревю и предоставя много  детайлно всички основни и желани функции, които един потребител търси, когато реши да прави своите спортни прогнози. Ето и някои от най-желаните:

- Кеш-аут функцията ни позволява да избегнем едно от най-големите разочарования, когато сме направили прогноза на отбор, а той не я оправдава. Букмейкърите отдавна са насочили своята политика към забавлението и удоволствието от играта, следователно можем да избегнем главоболията и просто да изтеглим направения си залог срещу минимална такса. По този начин редуцираме много сериозни пропуските си, а точно това искат всички клиенти – свободата да избират кога да прекратят играта си.

- Частичен кеш-аут е разновидност на горната, като тази се прилага в моментите, когато все още не сме сигурни какъв ще бъде крайният резултат. Тоест можем да изтеглим само половината от залога си, а другата да оставим активна. Следователно ако спечелим, получаваме по-малка печалба, защото и рискът е вече намален.

- Автоматичният кеш-аут е още по-добра опция, която може да се активира в определено време на спортната среща и при липсата на шансове за успех, просто системата да извърши тази функция вместо вас. Това означава, че не е задължително да сте близо до телефона си или до компютъра, а просто да се наслаждавате на играта. Редно е да отбележим, че има моменти, в които при правенето на кеш-аут – без значение кой от трите – може дори да получите някаква печалба, защото до този момент прогнозата се е изпълнявала.

- Прякото предаване беше една доста приятна изненада за почитателите на спортни прогнози, особено след като футболът се превърна в платено забавление с помощта на различните спортни канали, впрочем има моменти,  в които може да ви се наложи  да разполагате с няколко абонамента, за да следите любимата игра. В този случай имате възможност да гледате любимите срещи директно в платформата на букмейкъра в секцията за залози на живо. В някои случаи операторът не желае дори да направите прогноза, а просто да имате средства в своя профил.

- Създаването на залог е една интересна възможност, която практически вдига всички правила и позволява на запалянковците да правят интересни прогнози, които освен традиционните за брой корнери например или фалове, включват и някои по-смели идеи. Един запалянко някога беше дал прогноза за цвета бутонки на Тио Уолкот, след като преди гони футболистът проявяваше много интересни цветни опции, когато излизаше на терена и феновете забелязаха точно това. При тази опция ще открием, че наистина има много оригинални и дори абсурдни прогнози, но точно това са искали винаги самите фенове.

След като имаме възможност да използваме тези опции, препоръчваме да обърнете внимание и на още един много важен факт: кога можем да ги използваме. Ще забележим, че ако сме създали собствен залог, някои оператори не позволяват след това да използваме кеш-аут, все пак се очаква да бъдем сигурни в нашите прогнози. Ето защо е редно да обръщаме внимание на правилата за използване.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: